2777
2789
عنوان

پدر مادر شماهم پسر دوستن

303 بازدید | 28 پست

موقع هایی که مامانم کارم داره یا چیزی میخواد میگم از داداشم بخوا میگه نه با تو صمیمی ترم اما مثلا یک نمونش همیشه غذا برای داداشم نگه میداره اما من ممکنه گشنه از کلاس بیام بگه وای سهم تو رو خوردن اما من دیدم که نمیزاره کسی به سهم برادرم دست بزنه جوری ضایعس که دیگه فامیلای دور هم فهمیدن و  مسخرم میکنن میگن هه هه تو برای خانوادت وجود نداری میشی خواهر علی مثلا خیلی دلم میگیره همیشه به مامانم میگم بخدا برم دیگه هیچوقت بهتون سر نمیزنم فرار میکنم اینجوری میترسه😢

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

خوانواده من که احساس میکنم خواهرم را بیشتر تحویل میگیرن 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره فقط مقابله به مثل جواب میده. اینجوری حداقل کمتر حرص میخوری

کاری براشون نکن اصلا 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

ای بابا

کاش غم دنیا فقط همین فرق گذاشتن ها بود

بی خیال

پسرا هم یه جوری شدن اگر مادر هواشو نداشته باشه و پسر رو وابسته خانواده نکنه.. پسر وقتی بزرگ میشه به راحتی میره خونه مجردی و در و داف و نوشیدنی کشیدنی و...

خانواده مادری من اینطور بودند دقیقا مادرم خیلی ضربه خورد واون ضربه هارو به ما وارد کرد کاش اگاه میشد ...

عین مامان من

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مامان من میگه :من و خواهرمو بیشتر دوست داره اما برای اینکه تنها نمونه میگه عاشق داداشمه بر عکس بابام عزیزم ک الان یکسال رفته عاشق من و خواهرم بود.،کاش براشون هم واقعا این پسرا سودی داشتن تمام گرفتاری و بدبختیاش رو سر من و خواهرمه

نمیگم داداشم بده خود و خواهرمم عاشقشیم  اما مامانم بیشتر از ما….

کلا خیلی توجه نکنید ،من خودمم پسرامو خیلی بیشتر دوست دارم 😂(البته اصلا دختر ندارم ی پسر دارم نی نی تو دلمم پسره)

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

بله..منم .رفتم که رفتم ...چی بشه سالی یکبار دعوتشون کنم یا چند ماه یکبار برم خونشون

دقیقا منم همینو میخوام دوستشون دارم ولی سمی ان

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
مامان من میگه :من و خواهرمو بیشتر دوست داره اما برای اینکه تنها نمونه میگه عاشق داداشمه بر عکس بابام ...

ای جونن ایشالا خوش قدم باشه😍

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
2790
2778
2791
2779
2792