2777
2789

من امسال فارغ‌التحصیل شدم

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من امسال فارغ‌التحصیل شدم

به سلامتی عزیزم

میخواستم راجب محدودیت هاش بدونم

حجاب و فضای مجازی

من رشتم آموزش ابتدایی هستش گفتن چادر الزامی نیس اما میگن جدا از محیط دانشگاه و کار باید حجاب کامل داشته باشم

اینطوریه واقعا؟

به سلامتی عزیزممیخواستم راجب محدودیت هاش بدونمحجاب و فضای مجازیمن رشتم آموزش ابتدایی هستش گفتن چادر ...

من تو دانشگاه چادر میزاشتم و گزینش آخرم خیلی راحتو خوب بود

الان سرکار میرم چادر ندارم

بیرونم ک کلا تتو و مو رنگ فانتزی و تیپای هنری 😂

اینا در واقع میخوان خوب براشون نقش بازی کنی همین

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

موفق باشی عزیزممیخواستم راجب محدودیت هاش بدونم

راستش من خودم چادری ام و چادری بودن رو محدودیت نمی دونم و مشکلی ندارم تو دانشگاه 

ولی به نظر من همون‌طور که در دانشگاه هستید در محیط بیرون و حتی بعد از فارغ التحصیل هم باشید چون که فردا پس فردا قراره به بچه ی مردم قرآن و هدیه های آسمان و احکام یاد بدید و اگه خودتون اونا رو رعایت نکنید دانش آموز هم به حرفاتون گوش نخواهد داد .

اگه سوال خاصی هم بود در خدمتم 

تا حدی که بدونم جواب میدم .

من تو دانشگاه چادر میزاشتم و گزینش آخرم خیلی راحتو خوب بودالان سرکار میرم چادر ندارمبیرونم ک کلا تتو ...

اها چه خوب😍

من هم چادری نبستم اما با چادر سر کردن تو محیط دانشگاه و محل کار مشکل ندارم

اما میگن تو محیط بیرون هم خیلی باید رعایت کرد میترسم

من اموزش ابتدایی ام شما رشتتون چیه؟

من تو دانشگاه چادر میزاشتم و گزینش آخرم خیلی راحتو خوب بودالان سرکار میرم چادر ندارمبیرونم ک کلا تتو ...

الان شما تدریس میکنید؟

اگر مشکلی نداره میتونم حقوفتون روبپرسم؟

راستش من خودم چادری ام و چادری بودن رو محدودیت نمی دونم و مشکلی ندارم تو دانشگاه ولی به نظر من همون‌ ...

ممنوناز راهنمابیت عزیزم

میتونم حقوقتون رو تو دورلن دانشگاه بدونم؟