2777
2789

من امسال فارغ‌التحصیل شدم

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال فارغ‌التحصیل شدم

به سلامتی عزیزم

میخواستم راجب محدودیت هاش بدونم

حجاب و فضای مجازی

من رشتم آموزش ابتدایی هستش گفتن چادر الزامی نیس اما میگن جدا از محیط دانشگاه و کار باید حجاب کامل داشته باشم

اینطوریه واقعا؟

به سلامتی عزیزممیخواستم راجب محدودیت هاش بدونمحجاب و فضای مجازیمن رشتم آموزش ابتدایی هستش گفتن چادر ...

من تو دانشگاه چادر میزاشتم و گزینش آخرم خیلی راحتو خوب بود

الان سرکار میرم چادر ندارم

بیرونم ک کلا تتو و مو رنگ فانتزی و تیپای هنری 😂

اینا در واقع میخوان خوب براشون نقش بازی کنی همین

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

موفق باشی عزیزممیخواستم راجب محدودیت هاش بدونم

راستش من خودم چادری ام و چادری بودن رو محدودیت نمی دونم و مشکلی ندارم تو دانشگاه 

ولی به نظر من همون‌طور که در دانشگاه هستید در محیط بیرون و حتی بعد از فارغ التحصیل هم باشید چون که فردا پس فردا قراره به بچه ی مردم قرآن و هدیه های آسمان و احکام یاد بدید و اگه خودتون اونا رو رعایت نکنید دانش آموز هم به حرفاتون گوش نخواهد داد .

اگه سوال خاصی هم بود در خدمتم 

تا حدی که بدونم جواب میدم .

من تو دانشگاه چادر میزاشتم و گزینش آخرم خیلی راحتو خوب بودالان سرکار میرم چادر ندارمبیرونم ک کلا تتو ...

اها چه خوب😍

من هم چادری نبستم اما با چادر سر کردن تو محیط دانشگاه و محل کار مشکل ندارم

اما میگن تو محیط بیرون هم خیلی باید رعایت کرد میترسم

من اموزش ابتدایی ام شما رشتتون چیه؟

من تو دانشگاه چادر میزاشتم و گزینش آخرم خیلی راحتو خوب بودالان سرکار میرم چادر ندارمبیرونم ک کلا تتو ...

الان شما تدریس میکنید؟

اگر مشکلی نداره میتونم حقوفتون روبپرسم؟

راستش من خودم چادری ام و چادری بودن رو محدودیت نمی دونم و مشکلی ندارم تو دانشگاه ولی به نظر من همون‌ ...

ممنوناز راهنمابیت عزیزم

میتونم حقوقتون رو تو دورلن دانشگاه بدونم؟