2777
2789
عنوان

دوسپسرم میگه موهاتو بلوند کن 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 101 پست

میتونی پسریو پیدا کنی قبل ازدواج رابطه جنسی نداشته باسه مث پیدا کردن سوزن تو انبار کاه میمونه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اینو بزاری کنار به جوونی خودت رحم کردی

حالا خواسته هاش هیچ

اون گذشته ش چی میگه

رابطه حرام

از کجا معلوم ناقل بیماری خاصی نباشه

از کجا معلوم فقط با ی نفر بوده

تنوع طلبه 

ظاهر بینه

از زندگی مشترکم چیزی نمیدونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوستت رو میکنه بعد ازدواج

مطمئن باش

چون خیلی ازت میخواد خودتو تغییر بدی

واقعا آدم آیا همیییشه میتونه خوشگل و خوش تیپ باشه در تمام شبانه روز؟ قطعا نه. انسانیم دیگه.

اذیت میشی

چون همینجوری قبولت نداره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
راستش کسی بهم بگه لباتو ژل بزن موهاتو بلوند کن پیرسینگ بزن ناراحت میشم من

حالا رنگ مو کمی قابل درکه ولی ژل و پیرسینگ خیلی مسخره س

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

میتونی پسریو پیدا کنی قبل ازدواج رابطه جنسی نداشته باسه مث پیدا کردن سوزن تو انبار کاه میمونه

ما تو شهرستان زندگی می کنیم اینجا رابطه جنسی قبل ازدواج خیلی کمه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خدایا پس چه کنیم با این زیگیل های متحرک؟🥲

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یعنی چی با شما هم رابطه داره ؟ بعدا هم ازدواج کردید باید هزار ادا سرت دربیاره ؟ تو خانواده داری مگه بی خانواده ای که برات تصمیم بگیره پرسینگ کنی هر وقت تموم شد دوستیتون میخوای چه کار کنی جاشو 

حالا رنگ مو کمی قابل درکه ولی ژل و پیرسینگ خیلی مسخره س

من موهامو خیلی دوست دارم رنگ مو هم ناراحتم می‌کنه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️