2777
2789
عنوان

دوسپسرم میگه موهاتو بلوند کن 😂

1982 بازدید | 101 پست

کسی ک میخواد بام ازدواج کنه خواستگار که یجورایی گیر داده موهاتو بلوند کن ناخوناتو پدیکور کن پیرسینگ بزاز لباتو ژل بزنو من پولشو میدم حتی صبح دیدم کلی پول زده به کارتم نوشته برو لباتو ژل بزن 

مامانمم نمیزارن من این کارارو کنم میگه باید از نعش من رد شی

یعنی من با این پسرم مطمعن نیسم بخوام ازدواج کنم چون تو تایپک دیشبم گفتم ک این آقا قبلا با دوست دخترش رابطه جنسی داشته

نعش من بلندشی یعنی چی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولاشو پس بده کات کن 

اگه از قیافه تو رو دوست داشت نمی خواست این همه تغییرت بده

فردا پس فردا سرت منت می‌زاره و ازت توقع رابطه جنسی داره

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

همچی بدت نیومده ها...

هر وقت ازدواج کردی این کارو انجام بده که مادرت اعصابت رو خراب نکنه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

راستش کسی بهم بگه لباتو ژل بزن موهاتو بلوند کن پیرسینگ بزن ناراحت میشم من

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️