قرار شده تلویزیون ماشین لباسشویی و یخچال ها و فرش رو شوهرم بخره ما اونموقع گفتیم دستباف بخریم هر چقدر گفتیم قبول نکردن گفتن اگه داشتیم میخریم نداشتیم ماشینی میخریم الان ماشینی میخواد بخره ولی فقط واسه حال بعد گف واسه اتاقا و آشپز خونه رو شما میخرین دیگه
منم گفتم من نمیخرم اگه دستباف میخریدی اره ولی الان ماشینی میخریم برا همشو خودت میخری الان بهم حرص میاد میدونم دیگه خانوادش یادش میدن تو فقط باید به حال بخری چیکار کنم برا همشو خودش بخره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه تیکه بزرگها رو میخره دیگه خداتم شکر کن، تبریز تمام جهاز با دختر هس، پسر فقط یخچال میخره، تازه من یخچال هم خودم گرفتم چون شوهرم خونه ساخته بود دستش خالی بود، راه بیایین باهم، چهار تا تیر و تخته ارزش دلخوری از هم رو نداره، فرش اتاق و آشپزخونه، در مقابل جهازی که میبری چیزی نیس که، اونم بخر، برا زندگی خودت میخری دیگه، اما الان لج کنی یا زورشون کنی که باید بخری شوهرت ازت زده میشه