2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم فرش بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 133 پست
خانواده شوهر= فضول عروسبزار آنقدر بگن خسته شن تو کار خودت بکن

نمیدونی چقدر بدن نمیدونی واسه خودشون خونه آنچنانی درس کردن به من میرسن میگن پول نیس 

خب که چی مثلا ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تیکه بزرگها رو می‌خره دیگه خداتم شکر کن، تبریز تمام جهاز با دختر هس، پسر فقط یخچال می‌خره، تازه ...

خب منم دارم از شوهرم زده میشم قرار بود رویه لحاف تشک عروس و خانواده داماد بخره ولی مامانش طبق معمول کف نه تو فامیلای ما عروس خودش میخره خودمون خریدیم اخرشم

خب که چی مثلا ! 

نمیدونی چقدر بدن نمیدونی واسه خودشون خونه آنچنانی درس کردن به من میرسن میگن پول نیس

این حرفت اصلا منطقی نیست 

اون خونه زندگی حاصل چندسال زحمتشونه قرار نیست همونم واسه بچه انجام بدن ک

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
گلم درستشم اینه ک شما بخری بلخره تیکه های سنگین با اونهالان خواهرم درگیر جهیزیه خریدنه فرشم خودش میخ ...

من نمیخرم اونام رویه لحاف تشک قرار بود بخرن نخریدن

خب که چی مثلا ! 

حرص نخور فرش و تلویزیون با خانواده داماد بود فقط برای هال خریدن شوهرم پول داشت اما احتمالا نزاشتن من ...

بدم میاد از خانواده شوهرم حرصم میدن

خب که چی مثلا ! 

گلم زشته ک توهین کنیداگه خیلی زرنگ باشی رفتی سر خونه زندگیت میتونی با سیاست بخری

باور کن خیلی اذیتم میکنن شوهرمو یاد میدن دعوا اونم میاد یه حرفی میگه منم قیامت میکنم

خب که چی مثلا !