2777
2789
عنوان

با دوستم قهر هستم طولانیه موضوع

103 بازدید | 13 پست

با دوستم قهر کردم نزدیک به ۷ سال هست که باهم دوست بودیم الان ۱ سال به یه نفر دوست شده (دخترنه) از وقتی که با اون دوست شده بود با من سرد شده بود بعد دو ماه دعوا کردیم. در مورد این که تو فضولی میکنی فلان بعد یک ماه اشتی کردیم دوباره بعد از اشتی دوباره قهر کردیم اخه ببخشید اینو میگم یکمم *گی*هست من میگفتم چرا اونجور میکنی غیره گفت خیلی فضولی و فلان دوباره قهر کردیم البته من میگم اونیکه باهاش دوست شد اون اینکارارو میکنه ۳ ماه قهر کردیم من هی میگفتم ببخشید دیگه باهات کار ندارم اینا قبول نکرد تا اینکه بعد سه ماه اشتی کردیم ولی سرد بود من با دوست اون دعوا کردیم در مورد این که میرین بیرون به من نمیگین و غیره گفت خوب میکنم اینا بعدش اون دوست صمیمیم گفت لیاقت تو دوستی با ابن و اون هست جز اینا لیاقت کسی رو نداری اسم هم برد منم گفتم لیاقت تو هم اونکاراست دیگا جواب نداد و تموم الان ۶ ماهه قهریم تقریبا هر وقت همو میبینیم تیکه میندازه منم محل نمیذارم ولی خیلی دلتنگشم 

لطفا همراهیم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا همش تیکه میندازه هیچی وثتی میریم بیرون همدیگه رو میبینیم ولی نه اون محل میذاره نه من ولی بعضی و ...

سئوالم از خودتون بود، عضویتتون اردیبهشته

این همه آدم ، دوره ناز کشیدن وخریدن تموم شده، خوشش نمیاد ،دوست بهتر وتازه انتخاب کنید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

سئوالم از خودتون بود، عضویتتون اردیبهشتهاین همه آدم ، دوره ناز کشیدن وخریدن تموم شده، خوشش نمیاد ،دو ...

من دختر نیستن و نهمم دیگه اونجور اهل دوسن اینا نیستم با اون هم ۶ سال بود دوست خواستم دوستیمون بهم نخوره که خورد

اهاااا شما اقایی.. فکرکردم خانمی گفتم چجوری یه خانم میتونه .... باشه

درکل من اعتقادی به گی می و اینچیزا ندارم و از نظرم اختلال روانی هست و نیاز به درمان داره

این قهر و اشتیام راستش بنظرم خیلی بچگانه ست

شخصا یادم نمیاد اخرین بار کی با کسی قهر کردم؟!؟! یعنی چی اصلا قهر..

ببخشید راهی به ذهنم نمیرسه

من دختر نیستن و نهمم دیگه اونجور اهل دوسن اینا نیستم با اون هم ۶ سال بود دوست خواستم دوستیمون بهم نخ ...

خب حالا عاقل شدید وبهتر میفهمید که چه دوستی به درتون میخوره، اتفاقا الان وقتشه دوستی پیدا کنید که خصوصیاتش بهتون نزدیکتر باشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین