2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیایین

76 بازدید | 14 پست

تا حالا شده یه اتفاقی هی دائما براتون تکرار و تکرار بشه ؟ 

مثلا یجا کار میکنید طرف حسابتون ادم عوضیه بعد میرین یجا دیگه کار میکنید میبیند عین همون ادم سر راهتونه و دوباره جای دیگه بازم همین . در ظاهر تو رفتارم هیچ ایرادی نمیبینم یا حداقل ایراد خیلی چمگیر نمیبینم ولی علت تکرار نمیفهمم . 

بعضیهیا میگن طلسم شدی و دعا داری و ... اما نمیخوام این حرفها رو قبول کنم از طرفی من 7 سال بیشتره توی کارم و16 سال توی روابطم دچار این چرخه ی تکرار میشم . 

شما تجربشو داشتین ؟ راه حلش چیه ؟؟

همیشه هم رفتارمو برسی میکنم 

جدیدا کتاب خریدم 

مشاور نرفتم چون مشاور خوب نمیشناسم و  اعتقاد دارم یه سری مسائل خودم باید حل کنم 

میشه از تجربه هاتون در این زمینه بگین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یقین پیدا کردنه چطوریه ؟

ببین من خودم در مورد مراسم بله برون همش میترسیدم یکی بمیره تاپیکش هست،نه اینکه مدام بهش فکر کنم ولی ته ذهنم نگران بودم و همش همین اتفاق میوفتاد،الان دیگه بیخیال شدم و گفتم این اتفاق اگه به صلاح منه درست میشه،باید با خودت کنار بیای دیگه،موضوعات قبلی و فراموش کنی و با ذهن باز بری سراغ یکاری

ببین من خودم در مورد مراسم بله برون همش میترسیدم یکی بمیره تاپیکش هست،نه اینکه مدام بهش فکر کنم ولی ...

اره یه وقتا بیخیالی تو شرایط اضطراب سخته 

الان من برای  چندمییین بار تو کارم به یه مشکل تکراری خوردم دوماه دیگه قراردادم تموم میشه چطوری با خودم این موضوع رو درست کنم ؟ خوب ناراحتی و اضطرابم قابل کتمان نیست و ضمن اینکه به دلایل کاملاااااااااااااااااااااااااااااااااا سخیف عذرمو خواستن در واقع کاملا سلیقه ای برخورد کردن 

اره یه وقتا بیخیالی تو شرایط اضطراب سخته الان من برای چندمییین بار تو کارم به یه مشکل تکراری خوردم ...

میفهمم دقیقا شرایطتو،باید خودت بخوای من حقیقتش چون اب از سرم گذشته بود دسگه بیخیال شدم😅میگن اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب،دقیقا همون،همش به خودت بستگی داره،سخته ولی شدنیه