2777
2789
عنوان

میرم دیدن شوهرم

165 بازدید | 7 پست

بچه ها میشه راهنماییم کنید

من یکسالع عقدم ۲۰سالمه نامزدمم ۳۰

چندسالیم باهم دوس بودیم و بع سختی و تلاش ایشون بهم رسیدیم

بیشتر وقتا بیرون میرفتیم یا خونه همدیگه میرفتیم به پیشنهاد نامزدم بود مثلا در ماه کلا دوبار پیشنهاد دیدار از طرف من بود همیشه هم خودش میومد دنبالم

الان یه ماهه شرایط کاریش خیلی سخته مغازه گرفته اونجا وامیسته با داداشش و کارگرا ولی بازم به کمک شوهرم نیازه و ماشینشو ی مدت داده دست باباش و ماشین باباش که نیسانه و برداشته تا هرروز بره بار بیاره ینی ب این ماشین نیاز داشته و باباشم میخواد بیاد چند وقت دیگ ماشینو بده ها منظور فعلا دستشه

همیشه هم تو حرفامون میکف دلم میخواد یهو بیای منو ببینی یهو با اومدنت ب محل کارم خوشحالم کنیو ازاین حرفا ک من اهمیت نمیدادم و باز اون خودش میومد دنبالم

ولی ی ماهه جامون عوض شده و فقط من میرم مبینمش یا با اسنپ یا ماشین بابامو میبرم

هروقت میرم حسابی سرحال میشه خوشحال میشه

ولی وقتاییم ک نمیرم زیاد نمیگه بیا بهشم میگم چرا حداقل نمیگی بیا و یا به زبون نمیاری ک مریم تو بیا منو ببین میگه بخدا دلم تنگ میشه ولی کلی کار ریخته سرم شرایط سخته یکم تحمل کن همه چی درست میشه و اینا

بنظرتون نباید هی برم ببینمش؟اخه دل خودمم طاقت نمیاره هرلحظه دلتنگش میشم نرم دعوامون میشه از دوری هم

ولی خب دلمم میخواد اون هی اصرار کنه بیا بیا نه اینکه خودم برم

ی بارم ی هفته نرفتم بهش سر بزنم کلی ناراحت بود میگف من نمیتونم الان تو ک همه جا میری هرروز خب بیا ب منم سر بزن از اون حرفش ب اینور هی میرم پیشش

اشتباهه یا ن؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بودم میرفتم.

ینی بنظرت بیکار و بی عار نمیشم تو چشمش؟حس بد دارم فک میکنم یهو پررو نشه فکر کنه بخاطرش همه کار میکنم یا بخواد از رفتن من زیادی ب اونحا عادتش بشه و دیگه خودش دنبالم نیاد

ن خب زیاد نرو. مثلا هفته ای یبار. همین چندوقتی ک درگیره

اخه هفته ای یکبار خیلی کمه بعد من خودمم بیکارم حوصلم سر میره دلم میگیره بهش گیر میدم دعوامون میشع.

از اینور میگم خب دوس پسرم نیس ک یکی دوتا کنم خب شوهرمه این‌همه سال اومده دوماهم من برم تواین شرایطش تا وقتی ماشین دارع