2777
2789
عنوان

مذهبی ها

336 بازدید | 23 پست

ه سوال داشتم 

اینکه مت برای چند تا حاجت نماز شب خوندم تا اما تمام حاجت هایی ک داشتم ک زمان دار بودند تموم شده و حاجت نگرفتم 

بقیشونم هنوز وقتش نرسیده ک بفهمم اوگی شد یا ن 

نگیر حکمت داشته و یا اللان وقتش نبوده ک 

مطمنم اینا نیست 

و سوال اصلیم اینکه چرا قبلم میگه باز بخون  

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قلبت و نیاز فطری انسان هست که با خدا ارتباط داشته باشه 

خوش به سعادتت که نماز شب روزیت شده ادامه بده بدون درنظر گرفتن حاجات و فقط با خدا حرف بزن این آرامش بیشتر روحت با ارتباط با خدا داره آرامش میگیره و با خدا انس گرفتی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

چون خدا اینقدر دوست داره و نماز شب ها گناه هاتو شسته در ازای حاجتت که توفیق این دعوت شدن قلبی رو داشتی و شاید قراره به جای همه اون حوائج خدا با یه مستوجب الدعوه شدن بزرگتر غافلگیرت کنه

مگه معامله است ؟ خدایا نماز شب میخونم در ازای برآورده شدن فلان حاجتم ؟

وقتی یه چیزی واجب نیست 

در ازای اون دوتا چیز دریافت میکنی یک ثواب دو حاجت 

از نظر شما  خدا راه حاجت گرفتن ازش چیو گذاشته 

وقتی یه چیزی واجب نیست در ازای اون دوتا چیز دریافت میکنی یک ثواب دو حاجت از نظر شما خدا راه حاجت گر ...

من یه آدم مذهبی ام ک رابطه ام با خدا دو دوتا چهار تا نیست . من نماز میخونم روزه میگیرم صدقه میدم قرآن میخونم اما دیگه به بعدش فکر نمی‌کنم ک خوب خدا جون حالا من ک این همه به حرفت گوش دادم تو میخوای برای من چیکار کنی ؟؟؟؟؟ من وظیفه ام رو انجام دادم . خدا هم به موقعش هوای منو داره .

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

من یه آدم مذهبی ام ک رابطه ام با خدا دو دوتا چهار تا نیست . من نماز میخونم روزه میگیرم صدقه میدم قرآ ...

اینایی ک تو گفتی وظیفه مونه 

نماز شب جز وظایف نیست ک 

خیلی آدم عجیبی هستی مشخصه چرا ب حاجتت نمیرسی . طلبکاری

ببین من میگم راه حل بده برای حاجت گرفتن شما  میای  یه چیز دیگه میگی یکم بخون 

متوجه میشی  منطورمو 

ناامیدنشوتوکل کن به خودش شک نکن بیشترازهرکسی دوستت داره وصلاحتومیخواد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببین من میگم راه حل بده برای حاجت گرفتن شما میای یه چیز دیگه میگی یکم بخون متوجه میشی منطورمو

عیبی نداره بگو آره حاجتمو میخای 

از خدا طلبکار بودن که عیبی نداره از خدا مهربون تر مگه داریم