2777
2789
عنوان

مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بخون نماز شب رو خیل آثار و برکات داره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

خیلی آدم عجیبی هستی مشخصه چرا ب حاجتت نمیرسی . طلبکاری

فکر کنم شما خودت از این الکی مذهبیایی

خود خدا قربونش برم گفته سر نماز هر چی میخوای ازم بخواه زیاااد بخواه چون تو نمیدونی خدا چقدر بخشندس

سلام عزیزم الان حس میکنی اون عبادتت گموگور شده اصلا به هدفم نخورده تیر

ولی فلسفه زندگی رسیدن به حاجت نیست باید بزرگ فکر کنی

اون عباداتت باعث رشدت میشه که نمیدونی چطور قراره بهت برسه. اتفاقات و حاجات برا همه هست  الان خودت یه عالمه نعمت داری برای یکی حاجت و آرزو هست. 

اینطوری نگاه کنی میبینی که وظیفه ت خواستنه، بخواه و رهاش کن

این چه حرفیه؟تو خدایی؟ خدا بهتر از حاجت استارترو براش گذاشته اما وای به حال من و شما

شما برو از اول تاپیک این حرفای عجیب خانم استارتر رو بخون متوجه میشی . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

فکر کنم شما خودت از این الکی مذهبیاییخود خدا قربونش برم گفته سر نماز هر چی میخوای ازم بخواه زیاااد ب ...

شما برو صفحه اول پیام های خانم رو بخون متوجه میشی کی الکی مذهبیه . مگه من گفتم دیگه نماز نخون دیگه حاجتت رو نخواه ؟ گفتم با خدا معامله نکن . حساب عبادت و راز و نیاز با خدا دو دو تا چهار نیست ک بگی خوب من نماز شب خوندم پس بلافاصله در ازاش فلان حاجتم رو بگیرم . شما ممکنه ده سال منتظر یه حاجت باشی و‌ ممکنه حتی تا آخر عمرت بهش نرسی . عبادت ما منتی سر خدا نداره . هرکی انجام میده حسب وظایفی ک در برابر خدا داره انجام میده . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید