خب خانم دکتر شما آنقدر باهوشی چرا افتادی تو دام شوهر
چه باهوشی اگه باهوش بودم تو سن کم ازدواج نمیکردم من مغزم فقط واسه معادلات ریاضی و فیزیک کار میکرد در واقع ی آدم بی عقل تمام معنا بودم
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
دقیقا منم بخاطر همین شرایط نمیتونم ادامه بدم ولی من بچه ندارم هنوز
من ۲۲ سالمه تو چندی اما چون بچه نداری میتونی از من میشنوی تو ادامه بده رشته تجربی رشته خیلی شیرینیه و من عاشقش بودم🥲 ولی بیشتر عاشق شوهرم بودم ک انقد حواسم پرت اون شد ک درسمو گذاشتم کنار و دقیقا همین شوهر بهم خیانت کرد و گفت از اولشم دوست نداشتم
تو هنوز بچه نداری بازم تکرار میکنم تلاش خودتو بکن بنظرم ارزششو دارع
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
منم متولد ۸۰ خیلی برام سخته ادامه بدمنمیدونم از کجا شروع کنمچیا بخونمامتحان نهایی حتما باید برم شرکت ...
اره دیگه نمرات قبلی رو قبول ندارن ترمیم معدل هم فقط خرداد و فقط نمرات خرداد همون سالو قبول دارن
خب حالا می خواهی چکار کنی زانوی غم بعل بگیری و همش به گذشته فکر کنی
آره 🥲💔