سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو مدرسه تیزهوشان درس میخوندم با ی ازدواج نابجا و غیر عقلانی گند زدم به زندگیم نه تو تحصیل موفق شدم نه تو ازدواج 😔💔
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
خب بعدش چرا کردی گند را از توی زندگیت پاک کردی هوای شوهر براتون برداشت فکر کردی شوهر خوب هستش
شاید باورت نشه این ازدواج از اولشم از سر بی عقلی بود اصلا نمیتونم بفهمم دلیل این کارم چی بود من ک سنم ب شدت کم بود پدر مادرمم خوب بودن برام هدفم پزشک شدن بود😑 الان صبح تا شب غصه اینو میخورم ک شوهرم باز خیانت نکنه از کجا ب کجا رسیدم هرگز فکرشم نمیکردم
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
دیپلمم مال سال ۱۴۰۰ دیگه کنکور شده تاثیر قطعی معدل یازدهم و دوازدهم
من نمیتونم بشینم برا نهایی دوتا پایه بخونم اونم با بچه کوچیک و یه ذهن داغون😔😔