2777
2789
عنوان

متاهلم

231 بازدید | 27 پست

میخام درس بخونم،یکاری‌کنم،از اینکه نخوندم پشیمونم،نمیدونم چیکار کنم،من زرنگ بودم تو درسم،مدرسه نمونه درس خوندم،ولی نمیدونم چیشد ازدواج کردم 

الان خیلی پشیمونم

ادامه بده دیر نیس

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو مدرسه تیزهوشان درس میخوندم با ی ازدواج نابجا و غیر عقلانی گند زدم به زندگیم نه تو تحصیل موفق شدم نه تو ازدواج 😔💔

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

منم تو مدرسه تیزهوشان درس میخوندم با ی ازدواج نابجا و غیر عقلانی گند زدم به زندگیم نه تو تحصیل موفق ...

خب بعدش چرا کردی 

گند را از توی زندگیت پاک کردی 

هوای شوهر براتون برداشت 

فکر کردی شوهر خوب هستش 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
خب بعدش چرا کردی گند را از توی زندگیت پاک کردی هوای شوهر براتون برداشت فکر کردی شوهر خوب هستش

شاید باورت نشه این ازدواج از اولشم از سر بی عقلی بود اصلا نمیتونم بفهمم دلیل این کارم چی بود من ک سنم ب شدت کم بود پدر مادرمم خوب بودن برام هدفم پزشک شدن بود😑 الان صبح تا شب غصه اینو میخورم ک شوهرم باز خیانت نکنه از کجا ب کجا رسیدم هرگز فکرشم نمیکردم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نمیخای ادامه بدی درستو؟

نمیشه

دیپلمم مال سال ۱۴۰۰ دیگه کنکور شده تاثیر قطعی معدل یازدهم و دوازدهم

من نمیتونم بشینم برا نهایی دوتا پایه بخونم اونم با بچه کوچیک و یه ذهن داغون😔😔

شاید باورت نشه این ازدواج از اولشم از سر بی عقلی بود اصلا نمیتونم بفهمم دلیل این کارم چی بود من ک سن ...

خب خانم دکتر شما آنقدر باهوشی چرا افتادی تو دام شوهر 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
نمیشهدیپلمم مال سال ۱۴۰۰ دیگه کنکور شده تاثیر قطعی معدل یازدهم و دوازدهممن نمیتونم بشینم برا نهایی د ...

دقیقا منم بخاطر همین شرایط نمیتونم ادامه بدم 

ولی من بچه ندارم هنوز