2777
2789
الان کمترداز ی سال میشه ولی تازه ماه قبل داروی فعال شدت تخمدان مصرف کردم و امپول اچ سی جی زدم

از همون اول که فهمیدی چه دارویی بهت داد الان چه دارویی مصرف میکنی؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

اولا نمیدونستم.دوماه جلوگیری نکردم حامله نشدم.بعد چند وقت خیلی صورتم جوش زد دیگه داروی جوش مصرف میکردم قید بارداری و زدم.بعدش ی سونو دادم بهم گفتن ممکنه جوسات از تنبلی تخمدان باشه که همینطور هم بود.تازه ماه قبل دارو شروع کردم.فعلا ک جواب تست منفیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه یه روزی این حس و تجربه میکنن یکی زودتر یکی دیرتر .پس عجله نکن ناامید هم نباش

هر چی خدا بخواد عزیزم توکلم به خودشه

قرص لتروزول بهم داد که از روز سوم پری تا هفتم شبی دوتا مصرف کردم روز سیزده پری رفتم سونو و تخمک داشتم که دوتا امپول اچ سی جی برام نوشت و زدم

اولا نمیدونستم.دوماه جلوگیری نکردم حامله نشدم.بعد چند وقت خیلی صورتم جوش زد دیگه داروی جوش مصرف میکر ...

من تازه ماه اول اقداممه چند ماه پیش پریودم به هم ریخت رفتم دکتر گفت کیست و تنبلی تخمدان داری الان کیستام بهتر شده و پریودام منظم شده اما بازم تو آزمایشم LH بالا بود اینم خوب نیس مال شما هم آزمایش LH دادین؟

قرص لتروزول بهم داد که از روز سوم پری تا هفتم شبی دوتا مصرف کردم روز سیزده پری رفتم سونو و تخمک داشت ...

ایشالا که جواب بگیری عزیزم و این ماه آزمایشت مثبت بشه

ایشالا که جواب بگیری عزیزم و این ماه آزمایشت مثبت بشه

بچه ها میشه منکه ماه دوم اقداممم وخبری نیس برم دکتر تا قرص و امپول تحریک تخمدان بهم بده؟یا باید چندماه صبر کنم بعد برم دکتر

خدایاشکرت 

من یکسال ونیمه ازدواج کردم.اخرین پریودم پنج مهرشروع شد.رابطه محافظت شده باکاندوم داشتیم یکی دوبارهم طبیعی.میخواستم بعدپریودابان ماهم اقدام کنم.الان یکهفته است دردپریودی دارم کمردرددل درد.سرسینه هام حساس شدن.ولی پری نشدم.الان چهل روزگذشته.پریودمیشم یاباردارم؟

کوچک رویای من.دنیااگرخودش رابکشه نمیتونه به عشق من وبابایی نسبت به توشک کنه.تمام بودنت روحس میکنم.خدایاشکرت که هستی ام رابه من هدیه دادی.