2777
2789
من یکسال ونیمه ازدواج کردم.اخرین پریودم پنج مهرشروع شد.رابطه محافظت شده باکاندوم داشتیم یکی دوبارهم ...

چرا یه تست نزدی؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها میشه منکه ماه دوم اقداممم وخبری نیس برم دکتر تا قرص و امپول تحریک تخمدان بهم بده؟یا باید چندم ...

عزیزم هنوز زوده تا ۶ ماه خبری نشد برو چک کن ببین مشکلی نداشته باشی

امروز ٢٩ سيكلمه. صبح زود بيدار شدم بي بي زدم اما نت نداشتم الان بسته خريدم تروخدا اين مثبته؟

مثبته مبارکه.اینشالله بارداری خوبی داشته باشی..منم ۲۹پری که بودم بی بی چک ام همین رنگی بود..بیشتر که ازوقتت بگذره  پررنگ ترمیشه خطش..

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏

اگه احتمال داره تاامیدوارباشم برم بزنم.من بایددهم یازدهم میشدم ولی نشدم.موندم چیکارکنم

کوچک رویای من.دنیااگرخودش رابکشه نمیتونه به عشق من وبابایی نسبت به توشک کنه.تمام بودنت روحس میکنم.خدایاشکرت که هستی ام رابه من هدیه دادی.
بچه ها میشه منکه ماه دوم اقداممم وخبری نیس برم دکتر تا قرص و امپول تحریک تخمدان بهم بده؟یا باید چندم ...

عزیزم زودتر برو دکتر و طبق دستور اون عمل کن 

اخه من ۳۳ سالمه میترسم دیر بشه حامله نشم.

مشکلی دارین یا نه ممکنه همسرتون مشکل داشته باشه اونم ازمایش بده ولی کلا میگن بالای ۳۰سال تا ۶ماه طبیعیه،چک کنین که خیالتون راحت باشه

اگه احتمال داره تاامیدوارباشم برم بزنم.من بایددهم یازدهم میشدم ولی نشدم.موندم چیکارکنم

من جای تو بودم تا حالا ده تا زده بودم   

اخه چون اقدام نداشتم میگم شایدپری شم.حالا که شمامیگین میزنم.هفته گذشته سرگیجه داشتم خیلی.الان کمردردکه انگاری خیلی راه رفته یاسرپاایستاده باشی.دراین حددرددارم.دل درد.هرلحظه فکرمیکنم پری میشم میبینم نشدم

کوچک رویای من.دنیااگرخودش رابکشه نمیتونه به عشق من وبابایی نسبت به توشک کنه.تمام بودنت روحس میکنم.خدایاشکرت که هستی ام رابه من هدیه دادی.
اخه چون اقدام نداشتم میگم شایدپری شم.حالا که شمامیگین میزنم.هفته گذشته سرگیجه داشتم خیلی.الان کمردرد ...

یه تست بزن خیال خودتو راحت کن