2777
2789

همش می‌خوام یچی بگم یکاری کنه بفهمم دوسم داره اصلا همش ته دلم میترسم شک دارم نمی‌دونم چرا الان کل پیام های تلگرام و پاک کرده بعد بهش گفتم تو پاک کردی گفت کلن تلگراممو پاک کردم حس کردم خیلی مسخره بود دلیلش ولی جواب ندادم 

بعد الان دیدم تو روبیکا پروفایل عاشقانه گذاشته 

دختر و پسر 

اصلا این چیزا رو میبینم بدتر میشم 😑

الان زده به سرم بگم می‌خوام چند روز نباشم و اینا بینم چی میگه 

ی بارم بهش گفتم ما هنوز رفیقم بعد فهمیدم چ چیزی گفتم ... 

حس میکنم اگه اینجوری کنم اونم به من شک می‌کنه اگه کسی ام باشه میپره 

نمیدونممممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا دیت رفتید ؟گفته عشقم اینا ؟کادو خریده؟

اره خیلی چند ساله باهمیم بماند ک چ اتفاق هایی به لطف بقیه افتاده ک باعث شده اعتمادی دیگه نباشه 

اره حضوری میگه ولی تو گوشی زیاد ن 

آره آخرین بارم برام کلی لواشک خریده بود 

ببین عزیزم ابراز علاقه هرفردی فرق داره 

ما نمیدونیم شخصیت و رفتار اون آقاچطور بوده و الان چطوریه

خودت باید بدونی

اینجا ممکن من یچی بگم ولی ینفر دیگه تکذیبش کنه

بعد واقعا این نیست که چت رو دوطرف پاک کنه یعنی براش مهم نیست

خیلیا هستن میترسن کسی چتارو بخونه و واسه دختر بدبشه 

همه جوره میتونی بدونی دوست داره یا نه

مطمئن شد ک‌ خیلی دوسش دارم با خیال راحت ولم کرد

:) همیشه همینه زمانی ک تو با تموم وجودت کسی و دوس داری اون دوست نداره و وقتی تو دوسش نداری اون دوست داره 

ببین عزیزم ابراز علاقه هرفردی فرق داره ما نمیدونیم شخصیت و رفتار اون آقاچطور بوده و الان چطوریهخودت ...

بینین دروغ چرا همش از اعتماد نداشته مثلن الان همش به خودم میگم بینن این آدم تورو دوست نداره سرگرمی آی هرکاری ام بکنه نقشه بازیه الان پروفایل گذاشته فکر کردی برا تو گذاشته ؟ عمراااا

همش میگم نکنه برا کس دیگه ای گذاشته :))

خوبه بد نی هیچی ولی خب امروز پیام داده بود در حد سلام چطوری

خب یکاری کن 

تو خودت پیام کم بده مثلا اگه قبلا خیلی قربون صدقه میرفتی الان کمترش کن 

کمترازهمیشه پیام بده  ببین عکس العملش چیه اصلا حسش میکنه که تغییر کردی

در حد دوسه روز

یا میتونی خیلی رک حرفتو بزنی و بگی تغییر کردی 

خب یکاری کن تو خودت پیام کم بده مثلا اگه قبلا خیلی قربون صدقه میرفتی الان کمترش کن کمترازهمیشه پیام ...

ی بار این کارو کردم هی بغلم کرد بوسم کرد هیچ کاری نکردم گفتم وقتی ی نفر چند روز نباشه همبن میشه دیگه حس آدم میپره بعد گفت خب من مشکل دارم بعد چند دقیقه کلن رفت تو فکر حرف و اینا نزد ساکت نشست ولی خودم دلم نیومد رفتم بغلش کردم برگشت گفت مگه نگفتی دیگه حسی نداری ولی بعد اون دیگه این کارو نکردم