2777
2789
عنوان

دلم بخاطر حرفای مامانم شکست

172 بازدید | 14 پست

امسال سال اخرمه دو روزه برام کتاب خریده. یهو جوگیر شد شروع کرد وراجی 

تو هیچ گوهی نمیشی با این وضع و فلان

درحالی‌که من خودم برنامه ریختم روزانه بخونم و بیشترش کنم یه بار اومدم از برنامه ام ب مامانم گفتم سر همونم باهام دعوا کرد تو یکی از تاپیک های قبلیم نوشتم راجبش.

تصمیم گرفتم نگم بعد از ازدواج و اینا حرف زد گفت اگه قصدت ازدواجه برو ازدواج کن کتابارو هم میرم پس میدم 

بعد همش با من لجه انقد حرف بارم کرد الان سردرد گرفتم.. همش میگه سرت تو گوشیه سریال و .اینا 

اگه دختر بدی بودم همچین نمیگفت

دیگه گریم میاد 🥲

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

برو کتابخونه عزیزم

استفاده از گوشیتو کم کن و تا میتونی صفرش کن

و ثابت کن که میتونی موفق بشی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

برو کتابخونه عزیزماستفاده از گوشیتو کم کن و تا میتونی صفرش کنو ثابت کن که میتونی موفق بشی

نمیذارن برم جایی..

آخه از گوشیم چه استفاده ای میکنم اگه مث بقیه دوستام دزدکی میرفتم سر قرار خوب بود! یا اینکه بدکاره بودم؟؟

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شکاف ها رو همه ما  داریم با خانوده باور کن 

سخت نگیر 

من خودم در مرز انفجارم ولی سخت نگیر 

من خیلی میگفتم سخت میگرفتم هی بدتر میشد بعد ولش کردم زدم به بی خیالی بهتر شد اوضاع

ولی بعضی وقت ها هم‌چنان میخوام خودم و بکوبم به دیوار 

تو تنها نیستی متاسفانه والدین اگاه نیستند 

خیلی ضربه به ادم میزنند ولی تو اگاهانه ضربه نخور

فقط لطف خدا
نمیذارن برم جایی..آخه از گوشیم چه استفاده ای میکنم اگه مث بقیه دوستام دزدکی میرفتم سر قرار خوب بود! ...

گوشیتو به خاطر خودت که تمرکزت از بین نره تا وقتی که تایم مطالعه روزانت تموم نشده برندار

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

این شکاف ها رو همه ما داریم با خانوده باور کن سخت نگیر من خودم در مرز انفجارم ولی سخت نگیر من خیلی ...

عقده های خودشونو سر من خالی میکنن من فرزند اولم داداشم بعد از من

تو انتخاب رشته هم ب من سخت گرفتند میخواستم فنی برم راحت بتونم برا زبان بخونم قبول نکردند و انسانی رفتم 

یازدهم بدترین عذاب رو کشیدم و دوازدهم مدرسمو تغییر دادم

افسردگی گرفتم.. بخاطر اینا 

ب داداشم گیر نمیدن از الان هر شغلی ک بخواد خودش یا هر رشته ای میتونه انتخاب کنه ولی من!؟

گوشیتو به خاطر خودت که تمرکزت از بین نره تا وقتی که تایم مطالعه روزانت تموم نشده برندار

من ن مشاور دارم برام برنامه بریزه ن هیچی 

تا امسال هر چی بوده خودم خوندم 

تکالیف رو تموم میکنم اونطوری ام نیس بی توجه باشم

من ن مشاور دارم برام برنامه بریزه ن هیچی تا امسال هر چی بوده خودم خوندم تکالیف رو تموم میکنم اونطوری ...

از کانال های مشاوره مثل سیب ترش و گاماس بیست استفاده کن مطالب مفیدی میزارن توی تلگرام

ولی خب معتاد تلگرام هم نشو بعد پایان ساعت مطالعت گوشی بردار

گوشی سمه توی تایم درس خوندن تمام وقتتو میسوزونه تمرکزتو ازت میگیره

من چی بگم که هیچی نمیخونم هیچیم بهم نمیگن کلیم خرجم میکننحس اضافی بودن و بدرد نخور بودن دارم

رشته ات چیه و چن سالته