❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اتفاقا کاش بگه چته چرا ناراحتی کلا خودشون رو می زنن به اون راه که مهم نیست من به همسرم گفتم که بای ...
مادرشوهرمنم خودشومیزنه اون راه
وقتی مریضه میگه بیا برام غذا بپز بعد من مریض میشم کلا گموگور میشن
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
ارتباطمون چندوقته کمه ولی قهر و اینا نیستیما مثلا کم میریم بعد اینا بدترشدن بهتر نشدن بعدشم موقع کار ...
موقع کارم زنگ زدن نرو بهونه بیار بابا دختر خوب شوهرت که پشتته دیگه مشکلت چیه؟؟؟ولشون کن یا یه روز میفهمن که تو خوب بودی و چه بدیایی در حقت کردن یا نمیفهمن دیگه . من به خاطر همین حرف و حدیثا و خاله زنک بازیا چند ساله باهاشون قطع ارتباط کاملم هم شوهرم از این جریان راضیه هم خودم اما اونا مثل اسفند رو آتیش بالا پایین میپرن چون شوهرم بانکشون بود و الان دیگه نمیتونن بدوشنش یا حرف مفت پشتم بزنن .تازه آبروشونم جلو فامیلاشون رفته چون همه بهشون میگن پسرت چرا باهاتون قهره عروست چرا نمیاد و اینا جوابی ندارن چون همه میدونن کرم از طرف کیا بوده .خودت و بکش کنار بابا و مانانت تو رو با زحمت بزرگ نکردن که بری کارگری یه مشت بی فرهنگ و کنی .
مگه اونا باید بخوانت؟بگو کسی که باید بخواد میخواد نظر بقیه هم اصلا برام مهم نیست
بدبختم دگه عرضخ ندارم
سعی کن وابستگیت رو بهشون کم کنی. هروقت هم زنگ میزنن بابت کار یه بهونه ای بیار کارخونه ای چیزی رو بهونه کن و یکی درمیون قبول کن و برو . یه دفه ای نمیشه تغییر داد باید کم کم عادتشون بدی
تو الان زن اونا نیستی که هرچی اونا بگن بشی تو با شوهرت داری زندگی میکنی،اون که تورو باید بخواد مگه ...
ن مال خودمه
اینجوری به خودت نگو،خیلی هم خوشبختی ولی یکم اعتماد بنفستو ببر بالا،بچه داری؟
ی پسر۸ساله
مادرشوهرمنم خودشومیزنه اون راه وقتی مریضه میگه بیا برام غذا بپز بعد من مریض میشم کلا گموگور م ...
زنگ میزنه یه بار جواب نده یه بار بگو خودم مریضم یه بار بگو داشتم میرفتم خرید یه بار بگو باید برم حموم .شامم رو گازه شوهرم زود میاد میخوایم بریم جایی هزار جور بهونه هست چند بار که اینطوری بگی میفهمه زنگ نزنه