2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 150 پست
ی پسر۸ساله

تا میتونی جلوشون قربون صدقه شوهر و بچت برو،و از همین امروز سعی کن تغییر رویه بدی،اولش سخته ولی کم کم رو به راه‌میشه همه چیز

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
تازه بعد از این جمله می گفت من از اون هم قشنگترم هم جوون تر  چون چشماش رنگیه احساس خوشگلی میکن ...

خوب تو دیگه شانست از منم بلندتره . مادرشوهر من قدش به زور 140 میشه اضافه وزنم داره یه طورایی قلقلیه . بیا ببین چه ادعای هیکلی میکنه ادم خندش میگیره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من ۱۵سالم بود عروس ایناشدم بعد یکسال ازاین شهررفتیم تا۸سالنبودیم الان ۳و۴ساله برگشتیم و با ...

مثلا نخوانت چه اتفاقی میوفته ؟ بچسب به زندگیت به پسرت به شوهرت ولشون کن 

خوب تو دیگه شانست از منم بلندتره . مادرشوهر من قدش به زور 140 میشه اضافه وزنم داره یه طورایی قلقلیه ...

مادرشوهر منم همینجوری.قدش خیلی کوتاه و بینهایت چاق .رفتیم مایو خیلی بزرگ و کشی خریدیم توش نرفت فقط پوستش روشن و چشماش رنگیه 

به قول مامانم اون وقنها مد بوده

من چشم و ابروم مشکی و رنگم گندمیه .اهل آرایش نیستم ساده هستم .ولی بعد از زایمانم میخوام برم لنز دایم رنگی بخرم تا چشش درآد

مادرشوهرمنم ز میزد میگفت بیاین شوهرم ب زورمیرفت بعدش کلی تیکه مینداخت بینمون دلخوری میشد شوهرم میگفت نمیرفتم توب زور بردی الان شمارشو دایورت کردم ب شوهرم اون جوابشو میده شاید ازم سرد شدن چون دیگه خودمونمیکشم براشون ولی خودم راحتم
ان مع العسرا یسرا
مادرشوهر منم همینجوری.قدش خیلی کوتاه و بینهایت چاق .رفتیم مایو خیلی بزرگ و کشی خریدیم توش نرفت فقط پ ...

خدایی اگه اعتماد به نفس این مادرشوهر خواهرشوهرا رو ما عروسا داشتیم حال روز هممون این نبود .

زنگ میزنه یه بار جواب نده یه بار بگو خودم مریضم یه بار بگو داشتم میرفتم خرید یه بار بگو باید برم حمو ...

بخدا الان من مریضم الان زنگ زده میگه رفتم خونه همسایه از کربلا اومده بعد پسرش نمیدونی چقد خوبه هرچی داره خرج این خواهرزاده و برادر زاده هاش میکنه و.......حالا زن نداره زن بگیره معلوم نیس چجوری بشه خدا کنه زن خوبی بگیره

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من چرا اصن نمیفهمتت خود راه و چاهو میدونی خودتو میندازی تو چاه

نمیدونم چی بگم بخدا

هی میگه پسر فلانی اینجوری و اونجوری بخدا ما از اونایی ک تعریف میکنه بهتریم چی از جون من میخواد این لعنتی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍