2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 150 پست
خواهرشوهرات چی اونا کار نمیکنن؟!

خداشاهده بشقاب جلوشونو برنمیدارن

مادرشوهرم میگه نکنین شما نمیتونید ب یکیش میگه برو بچه کوجک داری ب اون یکی میگه سرکار بودی و...

ب من میگه ابن زرنگه و... منم چندبار گفتم بخدا ظرفا توخونه خودم میمونه و..... ولی پسته

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

دوست عزیز به نظرم شما خیلی نگران قضاوت مادرشوهرتون هستید. خب بگه . من الان مادر شوهرم زنگ میزنه به مامانم گلگی میکنه از ما که کم میریم خونشون جرات نداره به خودم بگه. منم عین خیالم نیست از این گوشم میاد از اون گوش میره . هر چی کمتر رفت و آمد کنی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سه ساله ماهی یه بار میرم و خودشون خیلی زجر می کشن  چون با من خیلی راحت بود و هواشو داشتم ...

اه اه چقدر بی ادبن خدایی . بهش بگو مهم نظر شوهرمه که براش قشنگترین زن رو زمینم .بعدم شما یه نگاه تو آینه بنداز بعد این حرفارو به من بزن

ارتباطت و باهاشون کم کن . اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باش .بذار نگات کنن به روی خودت نیار .تو عروس ...

ارتباطمون چندوقته کمه ولی قهر و اینا نیستیما مثلا کم میریم بعد اینا بدترشدن بهتر نشدن بعدشم موقع کارا میان بهمون مزگک

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
پس خیلی ببخشیدا ولی واقعا بی عقلی از طرف خودته

اره

خداشاهده بشقاب جلوشونو برنمیدارن مادرشوهرم میگه نکنین شما نمیتونید ب یکیش میگه برو بچه کوجک داری ب ...

چندتا داری؟همشون اینجورن

عزیزم همدردیم

منم دوتا دارم جاریام از جلوشون برمیدارن بعدش چایی میارن جلوشون

اه اه چقدر بی ادبن خدایی . بهش بگو مهم نظر شوهرمه که براش قشنگترین زن رو زمینم .بعدم شما یه نگاه تو ...

تازه بعد از این جمله می گفت من از اون هم قشنگترم هم جوون تر 

چون چشماش رنگیه احساس خوشگلی میکنه 

الان سه ساله ماهی یه بار میرم و خودشون خیلی زجر می کشن  چون با من خیلی راحت بود و هواشو داشتم ...

منم دقیقا از این میسوزم که اول خوبیم و تا کسی بهمون بدی نکنه بد نمیشیم همین میشه زخم به دلمون

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

مادر شوهرت تو بهتر مادرشوهر منه!مادرشوهر من قهر کنم ببین چکار کنه

اخه دختر چه ترسییی

نمیدونم

من ۱۵سالم بود عروس ایناشدم بعد یکسال ازاین شهررفتیم تا۸سالنبودیم الان ۳و۴ساله برگشتیم

و بازبون خیلی زجرم دادن هی گفتن اگه اینجوری باشی میخوایمت و.....منم شدم ولی اینابدترشدن

مادر شوهرت تو بهتر مادرشوهر منه!مادرشوهر من قهر کنم ببین چکار کنه

اتفاقا کاش بگه چته چرا ناراحتی

کلا خودشون رو می زنن به اون راه که مهم نیست

من به همسرم گفتم که باید ازم عذرخواهی کنه به خاطر حرفاش چون دوبار به خودم گفت چیزی نگفتم ولی جلوی تو گفت خیلی برام سخت بود

دوست عزیز به نظرم شما خیلی نگران قضاوت مادرشوهرتون هستید. خب بگه . من الان مادر شوهرم زنگ میزنه به م ...

خوشبحالت

منم دقیقا از این میسوزم که اول خوبیم و تا کسی بهمون بدی نکنه بد نمیشیم همین میشه زخم به دلمون

فک می کنیم همه مثل ما هستن

عادت به زخم زبون زدن نداریم

من فقط کافیه یه زخم زبون به کسی بزنم تا یه ساعت نشده پاش می خوریم

برای همین خیلی مواظب هستم کسی رو نرنجونم مخصوصا رودررو

نمیدونم من ۱۵سالم بود عروس ایناشدم بعد یکسال ازاین شهررفتیم تا۸سالنبودیم الان ۳و۴ساله برگشتیم و با ...

مگه اونا باید بخوانت؟بگو کسی که باید بخواد میخواد نظر بقیه هم اصلا برام مهم نیست

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
نمیدونم من ۱۵سالم بود عروس ایناشدم بعد یکسال ازاین شهررفتیم تا۸سالنبودیم الان ۳و۴ساله برگشتیم و با ...

تو الان زن اونا نیستی که هرچی اونا بگن بشی

تو با شوهرت داری زندگی میکنی،اون که تورو باید بخواد

مگه خونه ای که زندگی میکنید واسه مادرشوهرته؟