2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 150 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی یه خوبی به کسی میکنید چه مادر شوهر چه غریبه بدون انتظار جواب باشه اگه نمیتونید همچین ادمی باشی ...

بی انتظار کردیم ولی حقش نیست در قبالش بهمون بدی کنن

من سه ساله با مادرشوهرم فقط در حد سلام و علیک حرف می زنم دلیلشم اینه که رفتم روز قبل از عید خونش از صبح تا شب کار کردم و مکم تا فردا جلو مهمونا خجالت نکشه آخر شب برگشت بهم گفت فلانی رو میشناسی هم از تو قشنگتره و هم جوون تر ( در حالیکه خداشاهده 10 سال از من بزرگتره).....خوب این چه حرفیه...فقط برای سوزوندن من گفت...(اونم جلو شوهرم)

انتظار این حرفها رو ازش ندارم

یجا خوندم .قتی جای ساعت دیواری خونتو عوض میکنی تا چند مدت به اشتباه جای قبایشو نگاه میکنی ولی بالاخر ...

شوهرم بدش میاد کار کنم خودشم زخم خورده اس

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بی انتظار کردیم ولی حقش نیست در قبالش بهمون بدی کنن من سه ساله با مادرشوهرم فقط در حد سلام و علیک ح ...

نکن عزیزم وقتی این حرفارو میشنوی و میدونی چقدر از خودت واسشون مایه گذاشتی خیلی دردش بیشتره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
ادمای پایه زیاد هستن که

والا من اطرافم ندیدم احساس میکنم مال شهرشونخ اصلا خونگرمی نسبت غریبه ها ندیدم ازشون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
شوهرم بدش میاد کار کنم خودشم زخم خورده اس

پس من اگه جات بودم دست به سیاه و سفید نمیزدم 

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بی انتظار کردیم ولی حقش نیست در قبالش بهمون بدی کنن من سه ساله با مادرشوهرم فقط در حد سلام و علیک ح ...

اوه اینک چیزی نیس در برابر شنیده های من

من نمیگم طرف مقابل جواب خوبی رو با بدی میده کار درستی میکنه؛اون خودش میدونه با خدای خودش؛

من میگم چطور باید درمقابل اینجور ادما رفتار کرد تا اذیت نشیم

یا خوبی نکنیم چون میدونیم جوابی نمیبینم یا خوبی کنیم انتظاری نداشته باشیم

در غیر این صورت هر کاری بکنیم فقط خودمونو داغون میکنیم!!!

پس من اگه جات بودم دست به سیاه و سفید نمیزدم 

باید بتونم ازشون نترسم

ارتباطت و باهاشون کم کن . اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باش .بذار نگات کنن به روی خودت نیار .تو عروسشونی عزیزم نه کارگرشون .چون بهشون رو دادی به خودشون اجازه میدن ایتطوری باهات رفتار کنن تا عروس جدید نیومده هم رفتار خودت و هم رفتار اونارو اصلاح کن که اکه نکنی بعد باید از جاری پذیرایی کنی و نازش و جمع کنی . خودت و دست بالا بگیر نذار با رفتارشون بهت بی احترامی کنن که اگه تو بی احترام بشی فردا شوهر و بچتم ارزش و احترام نخواهند داشت .

نکن عزیزم وقتی این حرفارو میشنوی و میدونی چقدر از خودت واسشون مایه گذاشتی خیلی دردش بیشتره

الان سه ساله ماهی یه بار میرم و خودشون خیلی زجر می کشن 

چون با من خیلی راحت بود و هواشو داشتم عینه یه دختر 

رابطه پرستو و مادرشوهرش ( تو فیلم همه چیز آنجاست) رو دیدی از اون هم بهتر و صمیمی تر

چند بار چهره ام رو به رخم کشید و گفت زشت و پیری .یه سال افسردگی گرفتم 

خودش خراب کرد