2821
2789
عنوان

نسل z

577 بازدید | 6 پست

مثال هایی که میزنم بیشتر در زمینه کاری هستش .

این روزا دهه هشتادی ها و نودی های (۱۹۹۵-۲۰۱۰ ) عزیز به سنی رسیدن که تو جامعه حضور فعالی دارن و همه جا میتونیم ببینیمشون ..

ممکن هستش یکسری از ماها باهاشون دچار چالش شده باشیم در زمینه هایی مثل تفاوت نگرش ، ایده هامون ، عقاید یا حتی پوشش و مسائل دیگه .

این جاش فقط مختص مملکت خودمون نیست ! همه ی دنیا درگیر هستن .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

1. مهم ترین چالشی که درباره ی این نسل مورد بحث قرار گرفته و حتی در مقاله های علوم شناختی و پژوهشی ازش صحبت شده  “ عدم  تعهد نسبت به سازمان “ هستش . 

یعنی اولویت اصلی خودش  رو سود و زیان خودش قرار میده . 

این ویژگی هم خوبی داره هم بدی .  مثلا اگه شما متولد دهه ی ۶۰(۱۹۸۰) باشی و یک کارمند شاید از ۱۰ باری که کارفرمای شما ، شمارو مجبور میکنه به انجام کاری که وظیفه ی شما نیست ، ممکنه ۸ بار رو بپذیرید و بدون اعتراض کردن انجام بدید و ۲بار دیگه رو با کمی چاشنی اعتراض انجامش بدین . 

درحالی که کسی که نسل زد هستش کلا شاید از این ده بار ،۲ مرتبه کار رو انجام بده و بعد در قبال انجام مراتب بعدی درخواست میکنه که در قبالش سود مازادی رو دریافت کنه .

از این نظر خیلی خوبه . به هر حال این نسل زیر بار فشار های اضافی نمیره و یاد گرفته که بدون سود اضافه کاری نکنه .

اما خب بدیش هم اینه که متاسفانه ممکنه یه نسل زدی به خاطر این رفتارش خیلی نتونه جایی موندگار باشه و کارفرما عذرش رو بخواد . 

چیزی که خیلی این روزا میبینیم . اگه باهاشون کار کنید کاملا مشهود هستش . مثلا رزومه کاری رو که نگاه میکنی میبینی تو یکسال ۴جا کار کرده و بیشتر از ۲ ماه نمونده .

(این برای یه کارفرما خیلی ترسناکه 😅)

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

2. خلاقیت و نوآوری تو این نسل موج میزنه                         انقدر که با تکنولوژی در ارتباط بودن خیلی خلاقانه عمل میکنن . نظریه ها ‌ پیشنهاد هایی که میدن واقعا جالب و قابل تامل  هستش . جرعت و جسارت توش موج میزنه . شما کیف میکنی از اینکه چقدر خوب این کار رو انجام داده ‌ چه فکر و پیشنهاد خوبی رو ارائه کرده .  البته منظورم این نیست مه نسل های قبلی خلاق نیستن ! نه !  نسل های قبل خیلی محتاط تر بودن و اکثر ایده هارو به اصطلاح خفه میکردن چون خجالت میکشیدن یا میترسیدن نتیجه نگیرن .  یه چیز جالب دیگه اگه بهشون بگی ایده شدنی نیست پافشاری  میکنن و مسؤلیت رو هم قبول میکنن و ممکنه خیلی اذیت بشن ولی نهایت تلاششون رو میکنن که به تو ثابت کنن این ایده ای که دادن جواب میده .  این قشنگه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3. آزادی بیان براشون خیلی مهمه و ۹۰درصد مواقع تلاش میکنن مشکلاتشون رو با گفتگو حل کنن  .             و راحت هم میتونن قانع کنن و قانع بشن و به شدت جدیدا به منطق روی آوردن تا احساسات . چون میدونن ممکنه فرصتشون رو از دست بدن .     

**به نظرم برخلاف اینکه اکثرمون‌میگیم نسل زد بی بند و بار و غیرمنطقی هستن ، بی فکر هستن  ؛ اصلا اینجوری نیست . (البته استثنا همیشه وجود داره ) 

این نسل به ما یاد دادن تو سری خور نباشیم . 

این نسل به ما یاد دادن باید جسارت بیان ایده هامون رو داشته باشیم .

حالا چرا این تاپیک رو زدم ؟😅 

خودم متولد ۷۷ ام ، زمینه ی فعالیتم معماری و طراحی هستش . حدود ۲سال پیش ۶ تا نیروی جدید جذب کردم برای کارم . این سه نفر دهه هشتادی هستن و واقعا از وقتی اومدن خیلی چیز هارو عوض کردن برای من و باعث شدن من به نسلی که اکثرا نظر خوبی درباره اشون ندارن با همه ی وجودم افتخار کنم . 

ممکنه خودتون جزو این نسل باشید یا فرزندتون جزو این نسل باشه ولی بدونین دنیا با وجود این نسل قطعا جای بهتری میشه واسه هممون 💞👋🏻 دوستون دارم . 

عالی گفتی 🩵✨️

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

عالی گفتی 🩵✨️

🩷🩷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز