2777
2789

تا حالا موهامو‌رنگ نکردم یه رنگ مو گارنیر از المان برام اوردن میخوام فقط جلوی موهامو رنگ بزارم الان همونو بزنم رو موهام رنگ میگیره یا باید دکلره کنم....داخل پک خودش کرم و رنگ مو و اکسیدان اینا هست فکر کنم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو بدون اگه شرابی کنی دیگه نمیتونی دکلره کنی و بلوند و این رنگا کنی

عهه جدی...مرسی که گفتی .....میخواستم اگه بد شد بعدش هایلایت کنم

چطور دکلره میکنییه دکلره خفیف بلدی فرمولش

مقدارشو نمیدونم...میخواستم اگه بدونه دکلره میشه تو خونه انجام بدم...ولی اگه دکلره میخواد دیگه میبرم ارایشگاه

اره عزیزم رنگ مشکی و شرابی رو مو ریسک داره چون متاسفانه بعدش دکلره کنی نهایتش نارنجی بشه موهات

وای مرسی قربونت....خیلی گلی❤️❤️

مرسی عزیزم..فکر میکردم روی موی خودم رنگ میگیره🩵

میگیره ولی تیره میشه خوشگل هم‌میشه من هروقت بزارم دکلره نمیکنم البته من خودم‌میخوام ک تیره باشه

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
میگیره ولی تیره میشه خوشگل هم‌میشه من هروقت بزارم دکلره نمیکنم البته من خودم‌میخوام ک تیره باشه

قربونت عزیزم مرسی...موهای خودم فوق العاده مشکیه اصلا هزار برابر پر کلاغیه😮‍💨...گفتم فرق موهامو یه کوچولو رنگ شرابی بزارم به مشکیم بخوره خوشگل بشه