2777
2789
عنوان

بنظرتون گوشیو از دست پسرم بگیرم

91 بازدید | 11 پست

پسرم امسال نهمه..همش گوشیش دستشه..اصلا و ابدا سراغ درستش نمیره...سال بعد انتخاب رشته داره،،همش به آیندش فکر میکنم..میگم اگه امسال معدلش خوب نباشه رشته خوب هم نمیتونه بیاره...بخدا داغون شدم بس که فکر میکنم...یه راه حل پیش روم بذارین تو رو خدا....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش منطقی حرف بزن اگه بگیری لج میکنه نمیخونه ، این کارو ابدا انجام نده

بخش بگو این چند ماه استفاده شو کمتر کنه تا بتونه معدل خوبی داشته باشه ، بهش فشار نیار ولی

اونقدر بالغ هست که حرفاتو بدون تهدید و اجبار گوش بده

نمره هاش مگه چطوره؟پایین اومده یا نه؟

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

کم کم تایم گوشی شو کم کن ی ساعت‌هایی مشخص کن گوشی شو بگیر تا درسش بخونه

علاقه ای به درس نداره،،یعنی نمی‌خواد درسشو بخونه ولی هی میگه رشته تجربی دوست دارم برم

معدلش ۱۶شد تو کلاس هشتم... مخصوصا ریاضیش خیلی ضعیفه

منم همینم از ریاضی متنفرم🤣بفرستش کلاس خصوصی تا مجبور شه بخونه ، هفته ای یه بار باشه، یه کسی باشه ریاضیو واسش شیرین کنه

بهش بگو اگه نمره ریاضیش بالای ۱۶,۵ یا هرچی بشه یه کاری واسش می‌کنی ، حالا بستگی داره به علاقه‌ش ، ازش بپرس چی دوست داره واسش انجام بدی . اگه بالاتر نشد هم انجام بده ، اونجوری احساس می‌کنه باید جبران کنه این کار رو و واسش تلاش میکنه .

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

منم همینم از ریاضی متنفرم🤣بفرستش کلاس خصوصی تا مجبور شه بخونه ، هفته ای یه بار باشه، یه کسی باشه ری ...

بخدا نمیره کلاس ریاضی...میگه من خودم تو خونه کلیپ آموزشی می‌ذارم نگاه میکنم... ولی پنج دقیقه نگاه می‌کنه می‌ره سراغ بازیش😂