2777
2789
عنوان

لطفاً بیایید نمیدونم چکار کنم

158 بازدید | 15 پست

پسرم ۱۳ سالش آنقدر فیلم های خیانت جنایی قتل نگاه میکنه یک بار بلند میشه بدو بدو میکنه ازش پرسیدم چرا بدو بدو میکنی میگه دارم مثل همون فیلم تخیلات می‌سازم نقش اولش هم خودم

پسرم از کودکی نگاه میکرد الان معتاد به فیلم شده

یا وسط فیلم گریه میکنه میگه زنه فوت کرد مرد تقاص کاذشو پس میده

یا فیلم که خیلی ترسناک باشه شب خوابش نمیبره

بار ها گفتم دیگه نمیزارم ببینه میگه باش منم تو مغزم تخیلات می‌سازم بعد همون فیلم که ساختم نگاه میکنم لذت میبرم 

واقعا این کار میکنه اینقدر میکنه بعد سر درد بدی میگره

نمیدونم چکار باید کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

سلام عزیزم.متاسفانه پسرتون اعتیاد پیدا کرده. ولی انشاالله راه درمان هست،هرچند سخته.ولی تلاشت بی نتیجه نمی‌مونه. اولا از اینکه بگی دیگه نمیذارم ببینی یا دفعی بخوای ازش بگیری پرهیز کن چون نتیجه عکس میده و حساسیتش رو بیشتر می‌کنی. دوم حتما خودتون یعنی شما و همسر تماشای تلویزیون رو کم یا قطع کنید،اگر خودتون با علاقه فیلم تماشا کنید حرفتون هیچ اثری رو بچه نخواهد داشت. سوم تلاش کن فضای شاد و جذابی براش فراهم کنی، تا حد امکان تو خونه نباشید و فضاهایی که مجبوره تحرک و فعالیت فیزیکی داشته باشه بیشتر برید.اگه کلاس ورزشی بره خیلی خوبه اگر نه با هم برید کوه، سورتمه، اسب سواری و.. . اگر وسیله شخصی مثل تبلت داره به بهونه ای دورش کن، مثلا گم یا خراب بشه. تو این مدت حوصله کن، منتظر نباش یهو همه چی خوب بشه، قطعا زمان می‌بره. ولی تا میتونی غرق محبتش کن، سرزنش نکن و شرایط رو فراهم کن زندگی بدون مدیا رو تجربه کنه. ببخشید صریح میگم: کاملا توجه داشته باش داری یه معتاد رو ترک میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همزاد پنداری میکنه یا تو تخیلاتش زندگی میکنهحتما ببرینش روانشناس

تخیلات می ساز بخاطر فیلم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

سلام عزیزم.متاسفانه پسرتون اعتیاد پیدا کرده. ولی انشاالله راه درمان هست،هرچند سخته.ولی تلاشت بی نتیج ...

اصلا حواسش پرت نمیشه از ۱ تا ۶ تکالیف مدرسه بعد تلویزیون روشن تا ساعت ۱۲ شب

راه مقابله با تخیل تقویت تفکره، براش مسأله بساز، در قالب بازی های فکری جذاب یا سودوکو، یا هرچی.. جا ...

کردم اصلا حواسش پرت نمیشه میگه من رفتم فیلم شروع شده

ببرید دکتر ممکنه خودشو جای ی آدم مافیایی بذاره بخواد کارای غیر قانونی انجام بدهدزدی، اعتیاد، قاچاق و ...

خودش میگه نقش اصلی فیلم که اگر باشه باید مرد خیانت کار باشه

اصلا حواسش پرت نمیشه از ۱ تا ۶ تکالیف مدرسه بعد تلویزیون روشن تا ساعت ۱۲ شب

باید تلویزیون رو از دسترس خارج کنی وگرنه معلومه حواسش پرت نمیشه.آنتنش رو دستکاری کن بگو خراب شده، یا نت رو قطع کن. روان بچه داره آسیب میبینه، جدی بگیرید، حتی اگه لازم شد باید تلویزیون رو جمع کنید. اولش مقاومت می‌کنه حتی شاید پرخاش کنه چون وابستگیش زیاده ولی عادت میکنه

باید تلویزیون رو از دسترس خارج کنی وگرنه معلومه حواسش پرت نمیشه.آنتنش رو دستکاری کن بگو خراب شده، یا ...

بعد خودش برا خودش فیلم میساز سردرد میگر 

عزیزم زمان میبره،اسکال مداره، کم کم، یه شبه نمیتونی عادتو از سرش بندازی

بعد که افتاد  باز بزارم ببینه آما فیلم های ساده یا قطع کنم 

ببریدش روانشناس کودک راهکار بهتون بدن

تو فکرم میبرم چون شد یک شخصیت داستانی دلش میخواد بزرگش نویسنده فیلم شه