2777
2789
عنوان

سلاممممم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 220 پست
بچها من حاجتای همتون رو خوندم از تاپیک هاتون نوشتم بردم مسجدی که خیلی حاجت میده امیدوارم حاجت روا بش ...

ممنونم ازت

الهی بهترینا برات رقم بخوره

حالم بد بود امروز تاپیکتو دیدم 😢❤️

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها من حاجتای همتون رو خوندم از تاپیک هاتون نوشتم بردم مسجدی که خیلی حاجت میده امیدوارم حاجت روا بش ...

چه قلب مهربونی داری عزیزم 

انشالله چند برابر خوبیهات به خودت برگرده 

منم براتون دعا میکنم که به هر چیزی که میخوایین برسین و توی زندگیتون غم نبینین

نمیدونی چقدر خوشحال شدم 

انشالله خدا هم دلتو شاد کنه و به خاطر قلب مهربونت به هرچیزی که میخوای برسونتت 

اجی من حاجتتو نوشتم روی کاغذ که ببرم مسجدی که خیلی حاجت میده امیدوارم مشکلات حل بشن

ای جان من چقدررررر خوشحال شدم امیدوارم تو هم بهخاطر قلب مهربانت به قشنگترین شکل ممکن به آرزوت برسی جانم:)

ممنونم ازتالهی بهترینا برات رقم بخورهحالم بد بود امروز تاپیکتو دیدم 😢❤️

الهی فدات شم چرا الان خوبی اجیم؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

چه قلب مهربونی داری عزیزم انشالله چند برابر خوبیهات به خودت برگرده منم براتون دعا میکنم که به هر چیز ...

ممنونم اجی جونممم 🥺🥺🥺🥺🙂 بازم خوشحال میشم هر موقع حاجتی داشتید بگید من کمکتون کنم اجی فقط ممنونم از دعاهات امیدوارم کاری که واست کردم باعث بشه حاجت روا بشی شنیدم نذر نمک خیلی خوبه نمی‌دونم چرا به دلم افتاده بهت بگم خواهری فقط حاجت روا شدی تگم کن 🥺🧡مراقب خودت باش عزیزدلم 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ای جان من چقدررررر خوشحال شدم امیدوارم تو هم بهخاطر قلب مهربانت به قشنگترین شکل ممکن به آرزوت برسی ج ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🙂🧡واییی اجیم فدات بشممم من همه رفیق هامو از دست دادم فقط شما دوستای خوب نی نی سایتی واسم موندید واستون هرکاری میکنم که زودتر از من به حاجتتون برسید بخدا اول برای شماها نوشتم تازه صفحه آخر یه خط مال خودمو نوشتم دلم نمیخاد کسی اینجا ناامید باشه اجی قول بده به حاجتت که رسیدی خبرم کنید🥺⁦🧚🏼‍♀️⁩🧡💛💙

دورت بگردم ممنونم

خدانکنه گلم.نمیدونم منم شانسی این نذررو دیدم.توکل برخدا

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

اره یادته تاپیک نسترن شرکت بودی میخاست بره خونه خدا گفت نامه هاتون رو بنویسید؟

یادم تمیاد ولی یادمه خواستم 

خیلی دلم گرفته امشب هم دعام کن برا سو استفاده نیومده باشه و‌به ازدواج برسیم دعا کن مدارا کنه باهام و با رفیقای عوضیش تموم کنه

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

یادم تمیاد ولی یادمه خواستم خیلی دلم گرفته امشب هم دعام کن برا سو استفاده نیومده باشه و‌به ازدواج بر ...

چشم اجی اسمت چیه

ممنونم اجی جونممم 🥺🥺🥺🥺🙂 بازم خوشحال میشم هر موقع حاجتی داشتید بگید من کمکتون کنم اجی فقط ممنونم ...

فدات عزیزم حتما برات دعا میکنم 😍

مطمئن باش پاداش قلب مهربونتو میگیری عزیزم ناامید نباش🌹⁦❤️⁩