2777
2789
عنوان

سلاممممم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 220 پست
عزیزم چه نذری به منم بگو🥺

سلام گلم ببخشی دیر ج میدم.یه نایلون کوچیک بود که ۱۴۹مرتبه یا ابوالفضل سه شنبه بگی.سه شنبه بعدی ۱۴۹نمک پخش میکنی هفته سوم حاجت روا.

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

@یردنسکا۷ @ورمیشل @nargessasheghkhoda @goldone_sorati @ftmw_r

جانم عزیزم 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براتون نامه نوشتم حاجت دلتون رو ببرم یه مسجد

چقدر تو‌مهربونی ممنونم عزیزم خدا خیرت بده 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

محدثه پیامت رو امشب دیدم تاریخ تاپیکت رو‌ چک کردم یه جورایی شوکه شدم متعجب خوشحال متحیر 

چهارشنبه  شب که خوابیدم یه خوابی دیدم 

داداشم فوت کرده توی خواب شبیه پرنده بود یه پرنده آبی 

یه پرنده دیگه هم بود اون سیاه بود و بزرگتر از پرنده آبی

پرنده آبی اومد بالا سرم و دور سرم می‌چرخید توی خواب حس کردم داداشمه که فوت شده اون همیشه می‌گفت دورت بگردم

پرنده رفت گفتم تو فلانی هستی داداشم آره، اگه آره بیا کارت دارم گفت می‌دونم چه کارم داری گفتم چی پرنده گفت دعا

گفتم آره فلانی برام دعا کن سرشو به نشونه تایید حرفم تکون داد دوباره دور سرم چرخید و رفتن و من بیدار شدم

اون شبی که من این خوابو دیدم شما برای من دعا کردی ممنونم ازت ان شاءالله خدا بهترینا رو توی سرنوشتت واست بخواد

میشه ازت خواهش کنم واسه خوشبختی داداشم که تازه ازدواج کرده دعا کنی ازت ممنون میشم 

میشه به حضرت عباس بگی دستمو بگیره حاجت دلمو بده

بچها من حاجتای همتون رو خوندم از تاپیک هاتون نوشتم بردم مسجدی که خیلی حاجت میده امیدوارم حاجت روا بش ...

من نمیدونم شما کی اینکارو کردی ولی من یک هفته بیشتره حاجت ام گرفتم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

و بگم ک چقد خوشحال شدم این تاپیکت دیدم😍😍😍

اقا امشب رسما فهموند قصد بازگشت داره

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

چقدر تو‌مهربونی ممنونم عزیزم خدا خیرت بده

ممنونم اجی جونم حاجت روا شدی تگم کن

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

محدثه پیامت رو امشب دیدم تاریخ تاپیکت رو‌ چک کردم یه جورایی شوکه شدم متعجب خوشحال متحیر چهارشنبه شب ...

واییییی اجیییی 🥺🥺🥺🥺🥺 یعنی حاجت روا میشییی؟؟؟ خیلی خوشحال شدم گلمم 🥺🥺🥺🥺🥺 مرسیی چشم دوباره دعات میکنم میگن شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو حاجت میدن ایندفعه براشون صلوات میفرستم که‌حاجت روا شی و دوباره میرم اون مسجد

اره یادته تاپیک نسترن شرکت بودی میخاست بره خونه خدا گفت نامه هاتون رو بنویسید؟

ممنونم اجی جونم حاجت روا شدی تگم کن

سلامت باشی ان شاءالله دعام کن حتما بهت میگم خدا حاجت روام کنه

واییییی اجیییی 🥺🥺🥺🥺🥺 یعنی حاجت روا میشییی؟؟؟ خیلی خوشحال شدم گلمم 🥺🥺🥺🥺🥺 مرسیی چشم دوباره د ...

قربون دل مهربونت ان شاءالله خدا برای همه بخواد برای منم بخواد زیاد دعام کن لطفاً   

سلامت باشی ان شاءالله دعام کن حتما بهت میگم خدا حاجت روام کنه

چشم 🙂🥺

قربون دل مهربونت ان شاءالله خدا برای همه بخواد برای منم بخواد زیاد دعام کن لطفاً

چشم اجی فقط اسمتو گفتی؟

چشم اجی فقط اسمتو گفتی؟

اسمم مریم واسه ازدواج خوب واسم از خدا طلب خیر کن