2777
2789
عنوان

سلاممممم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 220 پست
انشالله امسال دامنت سبز میشه ویه نینی کوچولو سالم وصالح وزیبا میاری وبغلش میکنی برات دعا میکنم بهتری ...

خیلی ممنونم عزیزم. ان شاءالله خدا از زبونت بشنوه 🥺🙏🏻

مرسی از محبتت مهربون.

ان شاءالله برای شما هم قشنگ ترین و بهترین اتفاق ها بیفته ❤🌸

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

مرسی عزیزم ازت ان شاء الله خودتم حاجت‌ روا بشی❤️❤️برای آبجیمم بنویس لطفا قبولیش تو آزمون استخدامی اس ...

مرسی عزیزم عه مال تو رو همون دقیقه نزدیک مسجد بودم سریع نوشتم بردم گذاشتم دیگه مال خواهرتو ندیدم اونم می‌نویسم ایندفعه میبرم بردم بهت خبرشو میدم ببخشید 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزیزم طرف عصر میرم ببینم دکتر چی میگه خبر میدم حتما ممنونم ازت

استرس نداشته باش خدا پشتته

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

مرسی عزیزم عه مال تو رو همون دقیقه نزدیک مسجد بودم سریع نوشتم بردم گذاشتم دیگه مال خواهرتو ندیدم اون ...

نه عزیزم اشکال نداره 

الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده دورت بگردم❤️

این مسجدی که گفتین مال کجاست؟ 

استرس نداشته باش خدا پشتته

رفتم دکتر عزیزم 

بهم گفت جواب سونو خوب نیست. باید دوشنبه دوباره برم 

خیلی ناراحتم. بهم گفتن کیست بزرگ دارم اگه جواب این سونوم هم خوب نباشه باید عمل کنم. 💔😭

التماس دعا 

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

رفتم دکتر عزیزم بهم گفت جواب سونو خوب نیست. باید دوشنبه دوباره برم خیلی ناراحتم. بهم گفتن کیست بزرگ ...

😔💔هعیییب اجیم گریه نکننن کیست چی عمل کنی خوب میشی دیگه مگه نه ؟🥺

اخ که چقدر سختی کشیدی خدا به دلت نگاه کنه عزیزم

🙂💔🙂مرسی

😔💔هعیییب اجیم گریه نکننن کیست چی عمل کنی خوب میشی دیگه مگه نه ؟🥺

کیست تخمدان.

آخه دوست ندارم عمل کنم 💔

مرسی اجی جونم چشم خوشگلم میشه یه چیز بپرسم 🙂اون نذر و میشه بهم یاد بدی 🙃⁦❤️⁩

سلام گلم ببخشی دیر ج میدم.یه نایلون کوچیک بود که ۱۴۹مرتبه یا ابوالفضل سه شنبه بگی.سه شنبه بعدی ۱۴۹نمک پخش میکنی هفته سوم حاجت روا.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

عزیزم چه نذری به منم بگو🥺

نذر سه شنبه اول ۱۴۹مرتبه یاابوالفضل العباس.سه شنبه دوم ۱۴۹نمک پخش کنی.سه شنبه سوم حاجت روا

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

انشالله حضرت عباس دستتو بگیره

🥹🥹🥹 انشاالله دست من وشماوهمه حاجت منداروبگیره❤️

عزیزم چه نذری به منم بگو🥺

سلام گلم صفحه ۱۱گفتم.خوندیش دقیقش روسرچ کن چون منم تازه دیدمش