2777
2789
عنوان

سلاممممم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 220 پست
فدات عزیزم حتما برات دعا میکنم 😍مطمئن باش پاداش قلب مهربونتو میگیری عزیزم ناامید نباش🌹⁦❤️⁩

🙂🥺 مرسی اجی از دعای قشنگت 

امیدوارم 🙂💙

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اشکال نداره درخواست بدم

بده گلم اونجا اسم و حاجتتو بگو 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

سلام گلم ببخشی دیر ج میدم.یه نایلون کوچیک بود که ۱۴۹مرتبه یا ابوالفضل سه شنبه بگی.سه شنبه بعدی ۱۴۹نم ...

عزیزم نمک از این کوچولو تک نفره ها بگیرم؟ 

و تو پریودی میشه شروع کرد؟

عزیزم نمک از این کوچولو تک نفره ها بگیرم؟

نمیدونم گلم .اما من دیدم اندازه یه قاشق چای خوری توی نایلون کوچیک بود و همراه با نوشته توضیح ختم.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

عزیزم نمک از این کوچولو تک نفره ها بگیرم؟ و تو پریودی میشه شروع کرد؟

نمیدونم فکر نکنم ایراد داشته باشه حالا واسه اطمینان بعدش انجام بده اون کوچولو ها که رستوران کنار کباب ها میذارن نه چون خیلی کوچیکه عکسشو الان میذارم 

نمیدونم فکر نکنم ایراد داشته باشه حالا واسه اطمینان بعدش انجام بده اون کوچولو ها که رستوران کنار کبا ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🙂🧡واییی اجیم فدات بشممم من همه رفیق هامو از دست دادم فقط شما دوستای خوب نی نی سایتی وا ...

فدای تو بشم نازنین من 

تو جز بهترین دوستای منی 

من کمتر کسی رو دیدم که آنقدر قلب پاکی داشته باشه 

مطمعن باش که خدا صداتو شنیده و اگر دید تو با اون آرزو خوشبخت تری قطعاااا بهش می‌رسی 

دور چشات بگردم من مهربونم🌱🥺

فدای تو بشم نازنین من تو جز بهترین دوستای منی من کمتر کسی رو دیدم که آنقدر قلب پاکی داشته باشه مطمعن ...

وایییی اجییی من دورت بگردم که آنقدر دوسم داری🥺🥺⁦❤️⁩این روزا همه بهم میگن مهربونی خدا صدای قلبتو میشنوه !اما واقعا نمیشنوه هعب چقدر دلم گرفته 🙃💓اما چقدر ذوق کردم اینا رو بهم گفتی آبجی 

وایییی اجییی من دورت بگردم که آنقدر دوسم داری🥺🥺⁦❤️⁩این روزا همه بهم میگن مهربونی خدا صدای قلبتو می ...

تو که انقد خوبی و بفکر دل بقیه هستی و دعا میکنی 

توروخداااا خاهش میکنم امیدتو از دست نده و اینجوری نگو.  خدا دوس نداره ما نا امید باشیم

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
تو که انقد خوبی و بفکر دل بقیه هستی و دعا میکنی توروخداااا خاهش میکنم امیدتو از دست نده و اینجوری نگ ...

اخه نمیدونی خواهری من شب با گریه میخابم التماسشونو میکنم بیان خوابم صبح بیدار میشم میبینم آرزوم برآورده نشده خواب هم که نیومدن تازه یکی دلمو شکست بخدا نمی‌دونم چیشدع هر روز ینفر دلمو می‌شکنه اصلا نشد یبار حالمو خوب کنن من که اینهمه ازشون التماس میکنم 

اخه نمیدونی خواهری من شب با گریه میخابم التماسشونو میکنم بیان خوابم صبح بیدار میشم میبینم آرزوم برآو ...

ببین عزیزم انقد بهش فکر نکن 

از خدا خاستی؟ اوکی تمام خاستتو ب خدا بگو و دیگه بهش فکر نکن!  تا خدا براورده کنه 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه...