2777
2789
عنوان

درآمد صاحب کارم 10 میلیارد تو 1 ماه

570 بازدید | 14 پست

الان یه تاپیک دیدم نظرمو جلب کرد درباره درآمد

خواستم از درآمد این عزیز بگم من میکاپ آرتیستم و تو یه سالن معروف مشغول به کارم (میگم معروف چون میدونم خیلی از خانما میشناسنش)

اینجوریه که یه مشتری به من میده ۳ تومن پول میکاپش میشه ۱ تومنش میره تو جیب این خانم🥲حالا شما فکرشو بکنید چندتا پرسنل داره توی هر لاینی و چقدرم ازشون درصد میگیره تازه روزانه بیشتر از 10 تا عروس داره 

هنرجوهاش که کلا به کنار...

دوست دارم به یه همچین جایی برسم🥲

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوست دارم به همچین جایی برسم ولی متاسفانه از هنر آرایش و پیرایش فقط ناخن گرفتنشو بلدم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قطعا شما هم میرسید و موفق خواهید شد.....اما اینم بدونید که خوشبختی و شادی وابسته به پول نیست بلکه در ...

آره ولی وقتی خیلی پول داشته باشی میتونی هروقت که دلت گرفت یه سفر خارج از کشور بری دلت وا شه هروقت از ماشینت خسته شدی عوضش کنی حال خوب خیلی به موجودی حسابت بستگی داره متاسفانه...

منم دوست دارم به همچین جایی برسم ولی متاسفانه از هنر آرایش و پیرایش فقط ناخن گرفتنشو بلدم

😂😂😂😂

آموزش اصولی+تکرار و تمرین+تلاش+جا نزدن خسته نشدن یه آدم موقق ازت میسازه قطعا

آره ولی وقتی خیلی پول داشته باشی میتونی هروقت که دلت گرفت یه سفر خارج از کشور بری دلت وا شه هروقت از ...

مدتی پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر هم تحصیلات خوب داره صحبت میکردم...گفتم توی زندگی عمیقا" اِحساس رضایت و حال خوب داری؟
بهم گفت نه.........گفت هیچ اِحساسی ندارم ...انگار حِس پوچ بودن دارم.......کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست....حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

مدتی پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر ه ...

قطعا این درسته اما وقتی پول داشته باشی همه یه جور خاص نگات میکنن وقتی یه پورش از خیابون رد میشه اکثر آدمایی که دارن تردد میکنن بهش خیره میشن اما وقتی یه ماشین 500 میلیونی یا حتی 1 میلیاردی هم سواری کسی نیست که بهت خیره بشه همین به آدم احساس قدرت میده همین باعث میشه آدم بیشتر تلاش کنه به چشم دیدم که میگم👍اما وقتی مستاجر باشی ماشین نداشته باشی همه به چشم یه آدم بدبخت نگات میکنن حتی اطرافیانت داشتیم همچین فردی رو تو فامیل🤌پوله که به آدم ارزش میده حداقل تو چشم بقیه...