2777
2789
عنوان

قرص پرگناکر

92342 بازدید | 34 پست

خانومااا سلااااام....کسی تاحالا قرص پرگناکر استفاده کرده میشه بگه واس چی مصرف میکرده...واینکه ایاقبل بارداری یا دوران بارداری این قرص تجویز شده براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ترنج جون...من تواقدامم واین ماک رفتم دکتر بهم اینو داده ایا تأثیری به شانس باردار شدن داره  ...

اره عزیزم برا قبل بارداری خیلی خوبه دکترم گف باید قبلش میومدی ک بدادم بخوردی ولی خوب تو بارداری بخوری خوبه

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین
میخام بدونم بااین قرص شانس باردارشدنم بیشتره 

بعید میدونم .این قرص فقط تمام ویتامینها رو داره .روی جعبش نوشته چیارو داره . اگه برای اقدام رفتی پیش دکتر و اینو بهت داده شاید برای اینه که ویتامینهای بدنت کامل باشه موقع بارداری . آهن و زینک و ویتامین دی و بی و .... داره

بعید میدونم .این قرص فقط تمام ویتامینها رو داره .روی جعبش نوشته چیارو داره . اگه برای اقدام رفتی پیش ...

حتما همینطوره عزیز...من اخه چن ماهه اقدامم وباردارنشدم واصرارکردم ک بهم کلومیفن بده باامپول اچ سی جی ولی ندادگفت اول این قرص بخوران شاا...ک باردارشی اگ نشدماه بعد بهت قرص میدم

انشاا... که هرچه زودتر باردار بشی .نگران نباش منم دوسه ماه بعداقدام باردار شدم .اگه استرس داشته باشی و بهش زیادفکر کنی دیرتر باردار میشی .من دقیقا زمانی کهبی خیال بارداری شده بودم و نمیخواستم باردار شدم .بزن به بی خیالی زودتر نطفه میگیره 

یعنی یجور مکمله پس واس دوران بارداری

نمیدونم ولی دکتر من گف مکمل هستش و ویتامین بدنت تامین میکنه بدنت اماده میشه

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین
انشاا... که هرچه زودتر باردار بشی .نگران نباش منم دوسه ماه بعداقدام باردار شدم .اگه استرس داشته باشی ...

مرسی ازراهنماییت عزیز...این ماه میزنم ب بیخیالی ببینم چی میشه