2777
2789
عنوان

خطرناک تر از ایدز

707 بازدید | 56 پست

بنظرم خطرناکتر از ایدز پسرا هستن🤣

از بس ک ذاتشون خرابههههه.۹۹درصدشون بلااستثنا یه💩ان.

واقعا حق با شیما کاتوزیانه که از هر ۱۰تا حرفش ۹تاش اینه که به پسرا اعتماد نکنید😄

تا دهنتون سرویس نشه واقعا به این نتیجه نمیرسید.

شاید بشه به افعی یا گرگ بیابون اعتماد کرد ولی به پسر جماعت هرگزززز ۱درصد نباید اعتماد کرد.

دلتون واسه پسر جماعت بسوزه باخت میدید.حرفا و وعده وعیداشو باور کنید باخت میدید.باهاش ایندتونو تصور کنید باخت میدید.بزارید به بهانه دوس داشتن بهتون دست بزنه باخت میدید.روش حساب باز کنید باخت میدید.اینو تا سرویس نشید نمیفهمید.

خلاصه که هرچی خودخواه تر باشیم به نفع خودمونه

دست پرورده شیما کاتوزیان و آنیا لیش😌😎🦋🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا همه رو برا خوش گذرونی میخوان هیچ دختری رو جدی نمیگیرنبه همون نسبت دخترا خیلی جدی میگیرن و بد ضرب ...

ذاتشون همینه.ما دخترا خیلی ساده ایم

بله به شخصه چند مورد تجربه داشتم دروغگو و حقه باز بودند ادعای عشق و ازدواج میکنند بعد مدتی غیب میشن

ذاتشون کلا همینه.متظاهرن

دقیقا یکی جور ازم تعریف میکرد ندیده و نشناخته که شاخ درآورده بودم آخرش اتفاقی فهمیدم زن داره... همشو ...

واییی چطوری فهمیدی؟؟؟

خدا لعنتشون کنه