2777
2789
عنوان

ماشین چی بخرم

8219 بازدید | 48 پست

سلام دوستان عزیز یه کمکی میخاستم کسایی که تجربه دارن لطفا بگن

من یه پولی جمع کردم و الان میخام ماشین بخرم اینم بگم که اصلا تجربه ای در این زمینه ندارم از اطرافیان هم کمک میگیرم هرچی یه چیز میگه واقعا گیج شدم

به نظرتون ماشین ایرانی خوب چیه که هم راحت باشه ، هم خرابیش کم باشه ، هم برای مسافرت های بیرون شهری خوب باشه

آیدی من در ایتا و تلگرام: codecraft77 ( فقط درباره ی مسائل برنامه نویسی و رشته مهندسی کامپیوتر و مسائل فنی کاری )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بودجت در چه حده؟

یک و نیم

البته نیم هم میتونم وام بگیرم از جایی ولی خب نمیخام وام بگیرم در کل اگر مجبور باشم میگیرم

آیدی من در ایتا و تلگرام: codecraft77 ( فقط درباره ی مسائل برنامه نویسی و رشته مهندسی کامپیوتر و مسائل فنی کاری )

دنا. شاهین

خودم رو دناپلاس فکر میکردم ولی حس میکنم ظاهرش قشنگه داخلش زیاد خوب نیس اخه یه دنا هست محلمون صبح که میره سرکار صدای ترترتر میده 

همه چی بستگی به بودجت دارهولی بی رنگ بخرتست رنگ ببرشاسی هاش سالم

صفر میخرم 

مهم بودجه هست عزیزم

یک و نیم نقد نیم هم میتونم اگه مجبور بشم یه وامی بگیرم

اول از همه بگو چقدر سرمایته ، ظاهر ماشین اولویته یا مقاوم بودنش؟؟؟؟

اصلا به ظاهر چیزی که میخرم اهمیت نمیدم واقعیش قدرت و کاراییش میخام خوب باشه و راحتیش