2777
2789
عنوان

اوتمیل تون رو چطوری درست میکنید 😋

181 بازدید | 11 پست

شل دوس دارید یا سفت؟ 

با چه میوه و چاشنی هایی؟ 

یخچالی یا داغ؟ 

من ازونجایی که عاشق اوتمیلم مدلای مختلفی درست کردم ولی خوشمزه ترینش شکلاتی و با موز و گردو و پینات باتره که خیلی خوب میشه

یمدل دیگه هم که خیلی دوس دارم با موز له شده توش و دارچین زیاد و بادوم و شیره خرماعه

اکثر وقتام داغ درست میکنم 

دوست دارم با ماستش هم امتحان کنم میگن خوشمزه میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

چرا من خوندم اتومبیل 😐😐😐😐😐

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون شکلاتی با موز از همش خوش مزه تره به نظرم اگه روش کره بادام زمینی هم بزنی خوب میشه رو شکلاتیش منظورم ها

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من فقط سرد دوست دارم ، همیشه با شیر درست میکنم و پودر کاکائو ، از حرارت ک افتاد عسل قاطیش میکنم میدارم یخچال ، موقع سرو موز و گاهی گردو میزنم فقط با این ترکیبات دوست دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

داغ با دارچین و گردو و عسل

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
من با ماستشو دوست نداشتمیه کوچولو پودر قهوه فوری میریزم خیلی خوشمزه میشه

عه با قهوه تا حالا امتحان نکردم

حتما امتحان میکنم 😃

ماست برای منم یجوریه نباید ماستش ترش باشه یا محلی ازین شیرین چکیده ها میخواد

من فقط سرد دوست دارم ، همیشه با شیر درست میکنم و پودر کاکائو ، از حرارت ک افتاد عسل قاطیش میکنم میدا ...

اره این ترکیب همه پسنده ولی من با سیب رنده شده هم درست کردم خیلی خوشمزه شد بنظرم اونجوریم باحاله