2777
2789
عنوان

کسایی که خواستگار دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 20 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اینکارو نکن، تبدیل میشی به یک زن افسرده، قطعا کسی که میگه درس نخون با شاغل بودنت هم مخالفه و قط ...

مامانم شاغله میگه هیچی بهتر از خونه داری نیست من موندم چی بگم هنگ کردم 

الانم طوری شده که خواستگااای سنتی دنبال پول دخترن

مامانم شاغله میگه هیچی بهتر از خونه داری نیست من موندم چی بگم هنگ کردم الانم طوری شده که خواستگااای ...

بین مسآله صرفا سر کار رقتن نیست، موضوع مهم اینه کسی که چنین شرطی میذاره یعنی میخواد آزادیتو بگیره و این فقط به شاغل بودن ختم نمیشه، فردا به لباس پوشیدنت به باشگاه رفتنت به آرایشت به همه چیت گیر میده و عذای میکشی، ازدواج نباید باعث محدودیت بشه، بنظرم تنها حرفی به خاستگارت میزنی بگو من آزادیهای خودمو دارم و نمیخوام از دستشون بدم، قد کافی قوانین کشورمون خانمها رو محدود کرده، یکی دیگشو وارد زندگیت نکن.

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بین مسآله صرفا سر کار رقتن نیست، موضوع مهم اینه کسی که چنین شرطی میذاره یعنی میخواد آزادیتو بگیره و ...

ولی اگه کسی سبک زندگیش همین باشه چی؟ 

مثلا من دوس ندارم برم سرکار یا آرایش نمی کنم یا مانتو تنگ و کوتاه نمیپوشم یعنی انتخاب خود طرفه که اینطور باشه و اجباری نیست 

اون وقت میشه بگیم محدودیته؟ 

ولی اگه کسی سبک زندگیش همین باشه چی؟ مثلا من دوس ندارم برم سرکار یا آرایش نمی کنم یا مانتو تنگ و کوت ...

از لحاظ ظاهر نه، چون دیده که اومده خاستگاری، ولی شاغل بودن و اینا بنظرم فرق داره، مثلا شاید شما پنج سال دیگه تصمیم بگیری شاغل شی، اونوقت چی؟ ولی اگر خواسته هاتون یکی باشه در این حد قابل چشم پوشیه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵