2777
2789

موقع خواستگاری چی به پسره میگید که ناراحت میشه و می‌ره آیا واقعا سنتون بره بالا به خواسته هاتون نه میگین و به پسره بها میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجع به مسائل مالی بگی مثلا سرویس طلا میخوام حقوقت چقده و... قطعا فرار میکنه😂یا اینکه قبلا دوست پسر ...

من به خواستگارام گفتم دوست  دارم در کنار زندگیم ادامه تحصیل بدم برای زندگیمون خوبه یعنی حرف خوبی بهش نزدم

بعضیا دوس دارن همسرشون ادامه تحصیل بده بعضيا نهاگه برات الویته حتما بگومن 20سالگی خواستگارم گفت دانش ...

مامانم میگه بهشون بگو آره من درس نمی‌خونم ولی بعدش شوهره رو گول بزن اگه شد برو درس بخون

حتی اگه چشمت ضعیفه و عینک نمیزنی یا دندونتو پر کردیم بگوچون دوست من سر چشم ضعیفی با اینکه چیز عادیه ...

من اره عینکیم و دندونم پر کردم جلوشون عینک میزنم باورت میشه بخاطر عینک خواستگاری رفت 

نه اصلا این اشتباهو نکن زندگیت تباه میشه اینجوری مثل اینه اون بگه میزارم بری دانشگاه بعد جلوتو بگیره

باورت میشه من خسته شدم از خواستگارها از زوری و مجبوری حالم از هر چی خولستگارن بهم میخوره 

مامانم میگه بهشون بگو آره من درس نمی‌خونم ولی بعدش شوهره رو گول بزن اگه شد برو درس بخون

اصلا اینکارو نکن، تبدیل میشی به یک زن افسرده، قطعا کسی که میگه درس نخون با شاغل بودنت هم مخالفه و قطعا چنین آدمایی بسیار خودخواه هستن و خودشون هرکار دلشون بخواد میکنن و رسما اسیر میشی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵