2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

91 بازدید | 10 پست

امروز ی حس عجیبی دارم احساس میکنم دارم خواب میبینم چون کلا امروز روز عجیبی بود برام لطفا بگین چیکار کنم حالم خوب شه🥺🥲

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

من گاهی میرم تو خلاء🫠

احساس میکنم اصلا وجود خارجی ندارم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گاهی میرم تو خلاء🫠احساس میکنم اصلا وجود خارجی ندارم

من دلم میخاد کلا محو بشم غیب بشم از این جایی ک هستم🙂

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
من دلم میخاد کلا محو بشم غیب بشم از این جایی ک هستم🙂

چرا

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

میخوای درد و دل کنیم ؟ اینجا هیچکس کسیو نمیشناسه

اینجا نمیتونم درد ودل کنم تاپیکمم نمیتونم حذف کنم

چرا

نمیدونم امروز حس عجیبی  دارم و ی اتفاق عجیبی ام برام افتاد ی جوریمممم

نمیدونم امروز حس عجیبی دارم و ی اتفاق عجیبی ام برام افتاد ی جوریمممم

بگیر بخواب ایشالا فردا روز بهتریه برات🥲❤️‍🔥