2789
عنوان

ارثیه

260 بازدید | 21 پست

اگه برادر خواهراتون حقتون از ارث رو ۱۱ سال ندن و تصرف کنن و هر وقت طلب کنید به هیچ جاشون نباشه شکایت میکنید یا نه؟ 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر نمیکنید که مثلا داداشمه اینکارو نکنم ؟

نه اصلأ وقتی داداش میدونه حق خواهرشه و به قول خودتون به هیچ جاش نیست دلسوزی و کوتاه اومدن دربرابر همچین خواهر برادری حرامه

نه اصلأ وقتی داداش میدونه حق خواهرشه و به قول خودتون به هیچ جاش نیست دلسوزی و کوتاه اومدن دربرابر هم ...

من با شما هم نظرم و بارها به همسرم گفتم حقتو بگیر ولی اینکارو نمیکنه 

من با شما هم نظرم و بارها به همسرم گفتم حقتو بگیر ولی اینکارو نمیکنه

مردا اکثراً همینن خواهر خودم دقیقا همینجوره طفلک هرچی به شوهرش میگه حقت رو بگیر میگه نه حوصله بحث وجدال ندارم بااینکه مستأجر هستن اوضاع مالی خوبی ندارن 

مردا اکثراً همینن خواهر خودم دقیقا همینجوره طفلک هرچی به شوهرش میگه حقت رو بگیر میگه نه حوصله بحث وج ...

متاسفانه برادرهای همسر من هم از این جنس هستند و همسر من هم حوصله دادگاه و شکایت نداره ما اوضاعمون خداروشکر خوبه ولی من نمیتونم زورگویی یه عده رو بپذیرم اون هم به برادر کوچکتر اگه دوست داشته باشیم خودمون با اراده خودمون باید ببخشیم نه به زور