2789
عنوان

ارثیه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 21 پست
متاسفانه برادرهای همسر من هم از این جنس هستند و همسر من هم حوصله دادگاه و شکایت نداره ما اوضاعمون خد ...

اگه اوضاع مالیتون خوبه اوقات خودتوهمسرت رو تلخ نکن بنظرم واگذار کن به خدا...چون مردهاکاری رو ک نخوان انجام بدن انجام نمیدن مخصوصاً اگه طرف مقابل خانوادشون باشه..پس آرامش رو ازخودت نگیرو بذار واسه خدا

باید جزئیات بیشتری گفته بشه.

ارثیه چقدر ارزش داره؟ یعنی مثلا حدودا چند میلیارد می ارزه و سهم شما چقدر میشه؟

برادر یا خواهرتون آیا حاضرن مقداری از این ارثیه رو به شما بدن یا نه؟ یا که میگن هیچی نمیدیم؟

نکته بعدی بحث شکایته. کشور ما مثل یه کشور بی قانونه. اگه هر طرف بخواد بازی دربیاره، پرونده های حقوقی میتونن سالها به درازا بکشن. وکیلها هم هیچ کمک خاصی نمیکنن. فقط تیغ میزنن شما رو.

مسأله دیگه بحث خانوادگیه. بعد از شکایت دیگه برادر و خواهری از بین میره. غریبه میشید. خصوصا اگه متأهل باشن که همسراشون آتیش بیار معرکه میشن.

در کل خلاصه بگم اگه ارثیه خیلی زیاده در حد چندین میلیارد اقدام به شکایت کنید. وگرنه من باشم سعی میکنم خودم اینقدر کار کنم که ده برابر اون ارثیه رو با زحمت خودم بدست بیارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید جزئیات بیشتری گفته بشه.ارثیه چقدر ارزش داره؟ یعنی مثلا حدودا چند میلیارد می ارزه و سهم شما چقدر ...

در حد چند میلیارد سهم هرکس میشه مثلا ۵ میلیارد. خواهر برادری از اول هم وجود نداشته که الان بخواد باقی بمونه در حدی که من بعد ۱۰ سال زندگی مشترک فقط یک بار شب عروسیم دیدمشون حتی وفتی فرزندم دنیا اومد نیومدن ... حتی وقتی همسرم سرباز بود یکبار زنگ نزدن بگن برادر اوضاعت چطوره سربازی زندگیت چطوری میگذره و ...

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

در حد چند میلیارد سهم هرکس میشه مثلا ۵ میلیارد. خواهر برادری از اول هم وجود نداشته که الان بخواد باق ...

رابطه خونی رو نمیتونید از بین ببرید. منم عموها و عمه هام و بچه هاشون رو 15 سال ندیده بودم (بخاطر اختلافات).

ولی وقتی تو دادگاه همو دیدیم همدیگه رو بغل کردیم.

برادر و خواهر که جای خود دارن.

رابطه خونی رو نمیتونید از بین ببرید. منم عموها و عمه هام و بچه هاشون رو 15 سال ندیده بودم (بخاطر اخت ...

احتمالا برای همسرم رابطه برادری اهمیت داره که ۱۱ ساله هیچ کاری نکرده

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞