2777
2789
عنوان

با این وضعیت طلاق بگیرم

4134 بازدید | 18 پست

شوهرم وضعیت مالیش خوبه 

شغلش خوبه ولی همش شیفتای شب سنگین داره و نمیتونیم مسافرت بریم بخاطر کارش یا خیلی جاها که باید باشه نیست چون سرکاره یا شیفته

اخلاقش خوبه اما خیلی شکاکه ، بعضی وقتا خیلی یهو و بی مقدمه میگه هنوز به فلانی ( اکسم )فکر میکنی؟ یا یه حرف کوچیک به همش میریزه و تا چند روز خونه رو به جهنم تبدیل میکنه تا خوبه خوبه ولی عصبانی که میشه هیچی حالیش نیست 

من نمیتونم کار کنم و شاغل باشم چون میگه اگر تو ام شاغل باشی علنا روزایی که من خونم تو نیستی و همو نمیبینیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیذاره کار کنی چون دلیلش اینه تایمایی که هست خونه همو نمیبینید! بعد اون وقت خودش شدیدا رفیق بازه و تایمشو اختصاص میده به رفیقا؟! 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

با تاپیکایی که من از شما خوندم 

شما ادم دل دلی هستی 

یعنی اگر از همسرت جدابشی با هرکی دیگه هم که ازدواج کنی چندماه بیشتر طول نمیکشه چون دلتو میزنه و عاشق یکی دیگه میشی 

و این روند همینطور هی تکرار میشه

بشین قشنگ زندگیتو بکن انقدم حرص نده

با تاپیکایی که من از شما خوندم شما ادم دل دلی هستی یعنی اگر از همسرت جدابشی با هرکی دیگه هم که ازدوا ...

تمام مسئولیتای زندگی روی دوش منه از خرید خونه تا شرکت تو جلسه ساختمون و کارواش بردن ماشین 

این ادم چجوری دو روز دیگه میخواد یه پدر باشه و مسئولیت یه بچه رو‌به گردن بگیره

تمام مسئولیتای زندگی روی دوش منه از خرید خونه تا شرکت تو جلسه ساختمون و کارواش بردن ماشین این ادم چج ...

عزیزم تنها شما این مشکل رو نداری 

منم تمام مسئولیت خانه و شرکت (بانکی) روی دوشم 

همسرمم کلا فقط موقع خواب خونست بقیه روزا همش سرکار 

اما چه میشه کرد زندگی سخته و هزینه ها بالا 

یعنی واسه دوستاش حاضره رگشو بده

اگه روزی خدایی نکرده زندگیت ب آخر برسه اونی ک ضرر کرده تویی 

جون دنبال شغلی ک دوس داشتی نرفتی 

خودتو سرگرم نکردی 

خودتو وقف این کردی ک فقط اون باشه ک خوش بگذرونی یا جایی بری 

اون نباشه تو هم بیکار باید تو خونه باشی 

کاری کنید ک اگر تو زندگی تنها بودید ی چیزی ی هدفی ی اعتماد ب نفسی براتون بمونه عزیزم