2777
2789
عنوان

با این وضعیت طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4134 بازدید | 18 پست

اسی چقد زندگی من وشما دقیقا برعکس همه شما وضع مالی خوبی دارید ما همیشه مشکل مالی شوهر شما همیشه ازخودش تعریف میکنه شوهرمن از من تعریف میکنه شما هرچی بخواید براتون فراهم اما ما همیشه از همه خواسته هامون زدیم 

همیشه میگم خدایا کاش شوهرم بداخلاق بود ولی پولداربود 

ینی واقعا با وجود وضع مالی خوب احساس خوشبختی نمیکنی؟؟؟

اسی چقد زندگی من وشما دقیقا برعکس همه شما وضع مالی خوبی دارید ما همیشه مشکل مالی شوهر شما همیشه ازخو ...

عزیزم من تو این زندگی به قدری عذاب کشیدم فقط خدای خودم میدونه بچگیم سوخت نوجوونیم جز خاطره بد و عذاب چیزی نبود جوونیم از همه بدتر دهنم سرویس شد تا دانشگاه قبول شدم پدرم دراومد تا درس خوندم  عاشق یه ادم اشتباه شدم که هنوز دارم میسوزم با شوهرم دوست شدم پدرم دراومد تو دوستی پدرم دراومد تا حاضر شد ازدواج کنیم سر جهیزیه روزگارم سیاه بود 

خودکشی خواهرمو دیدم سوختن مادرمو تو  زندگیش دیدم مردن روان خواهر کوچیکترمو دیدم کلی تهمت از شوهرم و دوستاش شنیدم 

پول خوبه اره ادم درداشو فراموش میکنه ولی موقتیه فقط برای اون لحظه ایه که داری خرجش میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تو این زندگی به قدری عذاب کشیدم فقط خدای خودم میدونه بچگیم سوخت نوجوونیم جز خاطره بد و عذاب ...

ازخدابرات بهترین هارو میخوام عمیقاوقلبا خوشحال باشی جبران تمام اون اذیت هاباشه ناراحت شدم خیلی 🥺

چند روزه حالم خوب نیس بخاطر مشکلات مالی خیلی کم آوردیم واقعااا ....اما شوهرم مرد مهربونیه به منو دخترم خیلی احترام میزاره عشق میده به خانواده ام خیلی احترام میزاره ...

امروز که اتفاقی تاپیک تو دیدم با خودم گفتم پس با وجود پولم آدم غمگین میشه🥺