2777
2789
بدترین عذاب رو اهورا کشید مرتیکه الدنگ به بچه دو سال و نیمه تجاوز کرد خونه مادر پدرش خمام هست مغازه ...

به نظرم اهورا فورا راحت شده طفلی ضربه بهش وارد کرده کشته بچه رو ولی بنیتا کم کم جون داده تو اون گرما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اهورا نميدونم چرا از ذهنم نميره😔شايد چون هم سن پسرم بود!شايد چون از اول تولد ش شانس نداشت!شايدچون از قبل بازم اذيت ديده بوده با سيگنال دستش سوزوندن!به قول مادرش اين بچه تو مغازه بزرگ شد

همسايه ميگفت بچه انقدر بي حال بود كه انگار بي جون بود😔بميرم واسش😭😭چه ضربه سنگيني به سرش زده كه ضربه مغزي شده طفلك،درد تجاوز ...😭😭

به نظرم اهورا فورا راحت شده طفلی ضربه بهش وارد کرده کشته بچه رو ولی بنیتا کم کم جون داده تو اون گرما ...

اهورا درد تجاوز کشیده کلی عذاب کشید. بنیتاهم تشنگی  و کرسنگی و تنهایی😢😢

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
به نظرم اهورا فورا راحت شده طفلی ضربه بهش وارد کرده کشته بچه رو ولی بنیتا کم کم جون داده تو اون گرما ...

تجاوز کرده به بچه ضربه سر برای رد گم کنی بوده زندانیهای زندان رشت گفتن اگه این الدنگ تو زندان بره میکشنش فکر میکنم تو انفرادی باشه

من اهورا نميدونم چرا از ذهنم نميره😔شايد چون هم سن پسرم بود!شايد چون از اول تولد ش شانس نداشت!شايدچو ...

اره راس میگی هرکی از اون جنس بچه داشته باشه درک میکنه منم چون دختر دارم واسه دخترا بیشتر ناراحتم

اره طفلي خيلي سختي كشيده،ولي من فكر ميكنم بچه قندش افتاده غشكرده بعد ....😭😭

با ظلمی که درحقشون شد فراموش شدنی نیستن

چه فایده؟هر روز هی خبرای بچه ازاری وقتل بچه ها میشنویم

هی میگیم تموم میشه و این عوضیا عبرتن برا دیگران ،اما انگارنه انگار

بچه های کشورمون امنیت ندارن

بعد دیگران ،اروپا وامریکارو مسخره میکنن ومیگن وحشی هستن

اخه کی وحشی تر و پست از این مردمای خودمون که به تن ظریف بچه رحم ندارن؟؟؟

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....

بنیتای بیچاره من دودیقه ام بچم گریه کنه میشینم باهاش گریه میکنم بیچاره دوروزتمام توگرما گریه کردهروقت به یادش میوفتم گریم میگیره چه برسه به مادرش ایشالله یه بنیتای دیگه خدابهش بده 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
اره راس میگی هرکی از اون جنس بچه داشته باشه درک میکنه منم چون دختر دارم واسه دخترا بیشتر ناراحتم

منم وقتی اون اتفاق واسه بنیتا افتاد دخترم ده ماهه بود.  شب وروزم گریه بود

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
اره طفلي خيلي سختي كشيده،ولي من فكر ميكنم بچه قندش افتاده غشكرده بعد ....😭😭

تصور کن اون بچه اون 6 روزو همون پوشک کثیف پاش بوده من دخترمو هر دوساعت عوض میکنم میگم طفلی توو اون گرما لابد تمام بدنش سوخته.حیوونکی میگن جمود نعشی شده بوده