2777
2789
من خودم تو كلينيك كار ميكنم يه بار يه مريض عصباني بود شروع كرد سنگ و اجر پرت كردن سمت كلينيك،در هم ش ...

اره فک میکنی خیلی وجدان دارن هیچی براشون مهم نیست مارر بنیتا خودش گفته بود اون روز شهادت گفتن تعطیله ما امروز برای جستجو نمیکنیم برای بچتون اونم گفته اگه اگه بچه خودتون بود چی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا کاش من قاضی دادگاه بودم قاتلارو میدادم دست پدرو مادر بنیتا میگفتم هرکاری میخواید باهاشون بکنید اونام میذاشتن توو یه ماشین و زیرشونو آتیش میزدن تا کم کم ذوب شن

اره دیگه مگه یه بچه چقد جون داره حتی یک روزم سخته بچه چطور اون دوشب توو اون گرما و تاریکی دووم آورده ...

تویه بیابونی بوده توآفتاب سوزان مردادماه حتی شیشه های ماشینم بالابوداگه اون دزدا یکم رحم داشتن حداقل درای ماشینوبازمیزاشتن شایدیکی صداشومیشنید

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

من از همه بیشتر دلم برای بنیتا کباب شد نمی دونم چرا شاید چون از همشون کوچولوتر بودو خیلی سخت جون داد

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

متاسفانه ما خبر نداريم ولي كم نيستن بچه هايي كه بچه هاي كار بهشون ميگن و هر روز آزار و اذيت جنسي ميبينن😔😔خدايا كاش فقر تو كشور ما ريشه كن ميشد اينجور بچه ها مجبور نبودن تو كوچه خيابونها باشن