زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه همزمان باهاش ی رشته دیگ ی دانشگاه دیگ هم خوند؟
میگن خیلی سخته فکرنکنم بازم سوال کنید
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
میشه همزمان باهاش ی رشته دیگ ی دانشگاه دیگ هم خوند؟
بله، اما واحدای حوزوی سخت و زیاده، همزمان اذیت میشی
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
عه جدیییی؟واس یکی از دوستام میخوام دانشجو هست میخواد در کنارش حوزه علمیه برهولی بهش گفتن نمیشه همزما ...
اگه واحد کم بر داره میشه
مثل دانشگاه دیگه، مثلا اگه سطح دو بخونی معادل لیسانس دانشگاس، سطح سه گرایش ها مشخص میشه گرایش مشاورش بازار کارش خوبه، مطالعات زنانم بد نیست
آها ببخشید خیلی سوال میپرسم چندسال طول میکشه مدرک بگیری مث دانشگاه چهار ساله ست؟؟
نه بیشتر، کارشناسی دانشگاه 138 واحد ، حوزه 190،ارشد دانشگاه نهایتا 42 واحد حوزه 100 واحد