2777
2789
عنوان

از چی بگم برات

134 بازدید | 8 پست

عشقم ولم کرد با این که میدونست خیلی دوستش دارم .اونم وقتی که تو سخت ترین شرایط روحی و جسمی بودم.من فکر میکردم اونا که سنشون و تجربه شون بیشتره ،بهتر میتونن زندگی رو مدیریت کنه ولی اونم فقط فکر خودش بود آخه سن ایشون ۴۰ سالش بود و منم اصلا برام مهم نبود پای همه چیزش هم واستاده بودم آخه من از لحاظ عاطفی خیلی وابسته میشم و وقتی به یه نفر وابسته بشم کل توجه و دلخوشیم میشه همون و بقیه واسم بی ارزش میشن با اینکه توی یه سالی که باهم بودیم من یادم نمیاد یه بار هیزی کرده باشم یا مثلاً با دختری صحبت کنم و مثلاً با رفیقام بریم مهمونی و اینا .اصلا  اونم فقط به خاطر اون .در حالی که قبلش که سینگل بودم با هرمی دلم میخواست میپریدم.

خیلی داغونم و تنها آخه محل زندگی من و خانواده مون توی یکی از روستاهای سرخسه که از شانس من هیچ خانواده و کس دیگه ای اینجا زندگی نمیکنه و فاصله مون از شهر هم خیلی دوره.😞

من از وقتی یادم میاد و تونستم سرپا واستم همش کار کار کار.هیچ رفیقی نداشتم تنها رفیقم خودم بودم تا وقتی باهاش آشنا شدم و شد همه چیزم و عشق اولم جوری که همیشه اگه جز اون هیچکس دیگه رو نمی‌خواستم .باقیش رو هم میگم بعداً اگه دوست داشتین ولی یه راه بگین حالم خرابه بخدا من اگه میدونستم شکست عشقی انقد بده هیچوقت عاشق نمیشدم😭😭💔

دکتر محرزیان.متخصص کارای الکی...رپر،خواننده،شاعر،تکنسین برق،مکانیک،روانشناس.

با آدم پونزدع سال بزرگتر خودت رل زدی؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقم❌️شوگر مامیم✔️

نه به خدا اصلا نه من دنبال پول و اینا بودم نه اون وضع مالیش خوب بود پس خیر متاسفانه

واااای نه اخه ۴۰سالهههه

عشق سن و سال نمی‌شناسه.بعدشم من کمبود محبت داشتم و ...🙄

با آدم پونزدع سال بزرگتر خودت رل زدی؟

شما جای من نبودی نمیدونی چرا و چی شد که اینجوری شد.بعدشم رل زدن با عشق فرق داره ،تو رلیشن الزاما عشق ملاک نیست چیزای دیگه مثل پول و جذابیت های جنسی و فلان و این چرندیات

شما جای من نبودی نمیدونی چرا و چی شد که اینجوری شد.بعدشم رل زدن با عشق فرق داره ،تو رلیشن الزاما عشق ...

چی بگم امیدوارم خدا بهت کمک کنه بعضی وقتا هیچ راهی جز کمک خدا نیس دوست عزیز 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

چی بگم امیدوارم خدا بهت کمک کنه بعضی وقتا هیچ راهی جز کمک خدا نیس دوست عزیز

بله درسته مرسی