2777
2789

من و دخترخالم که یکسال از من کوچیکترع از بچگیی مقایسه میشدیم و همیشه اونو میزدن تو سر من

چون خوشگل تر و زبون دار تر بود

بعد ۲۰ سالش که شد ازدواج کرد من خیلی ناراحت شدم

سال بعدش من عقد کردم که بعد از چند ماه بهم خورد

امروز فهمیدم که حامله است و من حتی خواستگارم ندارم

خیلی خوشحالم براش ولی میدونم قراره دوباره بزننش تو سرم

خیلی حالم بده کاش خانواده ها انقد مقایسه نکنن😭😭

خداوندا شبم را روز گردان...

نه چرا ناراحت شیم😐

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نباشه برات دختر

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

هی خدا چرا بلید تو این چیزها خودت رو مقایشه کنی؟

هنوز جوونی وقت داری ازدواج کنی.

نه دلیلی نداره ناراحت شی.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

شما هم از مسیر خودت به خوشبختی میرسی، همیشه بدون کیفیت از هر چیزی مهمتره.

من زمانی که همسن شما بودم همه دوستان دونه دونه ازدواج کردن، ولی الان میبینم اصلا دلم نمی‌خواد حتی لحظه ای شبیه اونا بشم! اون عقل و پختگی امروز باعث شده تصمیم بهتری تو زندگی داشته باشم و ارزش خودم رو بهتر بدونم. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

من مطمئنم تو از اونم خوشبخت تر میشی.جوجه رو اخر پاییز میشمرن عزیزمن✔️

فقط مراقب هدفات باش،درستو بخون و با یه آدم درست حسابی ازدواج کن،بچه دار هم میشی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ازدواج و بچه جزو زندگی اکثر انسان هاست افتخار نداره ازدواج کردن و بچه دار شدن راحته..درست زندگی کردن و نگه داشتن زندگیه که مهمه

اگه دست آورد هاتو باهاش مقایسه میکردی بهت حق میدادم از نظر تحصیلات یا حرفه 

من خودم همه دخترا فامیلمون ازدواج کردن فقط من موندم که دارم درس میخونم منتظرم سن مناسبش ازدواج کنم