2777
2789
عنوان

بیاین ایده بدین برای تولد دخترم

10998 بازدید | 61 پست

اول آذر تولدشه عصر میخوام براش جشن بگیرم.برای پذیرایی کیک و میوه و نوشابه و آبمیوه و انواع ژله و پفیلا فعلا مدنظرمه.نمیخوام عصرونه مث سالاد الویه اینا بدم.نظرتون چیه؟دیگه چی بزارم برای پذیرایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی غذا نمیدی نوشابه خوب نیست اونو حذفش کن .همون آبمیوه خوبه.تولد پسر منم اول آذر موندو تو دو راهی

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

به نظر من يه چندتا غذاي سبك اماده كن بچين رو ميز.از اول هركي خواست سلف مانند باشه خودش برداره. اخر سر كيك بده

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

چرا اینجور میکنی الان من کهبه جز سالاد الوویه چیزی نمیشناسم چیکار کنم چی بگم 😁

فقط یادمه رفتم تولد دوست دخترم به همه بچه ها یه بادکنک و یه سک سک کوچیک جعبه ایها دادن خیلی خوشم اومد باعث شد بچه ها حسودی کادو ها رو نکنن 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته