کیا بعد از عکس رنگی باردار شدن من این ماه رفتم عکس رنگی جفت لوله هام بسته بود چسبندگی هم داشتم ولی ی خورده تنبلی تخمدان داره احتمالش هست این ماه باردار بشم ۲ سال اقدام کردم ولی هنوز نشدم کسی بوده تنبلی داشته ولی بعد از عکس باردار شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
در حد معاینه داخلی یا بدتر؟ شستشو هم دادن برات؟ چه مدت طول کشید؟
در حد معاینه اس ولی وقتی مایع رو داخل میریزه ی کوچلو درد داره قابل تحمل برای من ۳ بار مایع حاجب تزریق کرد ولی راستش اخرش دیگه ضعف کردم ولی ی ثانیه بود دردش نه شستشو ندادن همون اولش فقط با بتادین شستشو کردن
نه عکس رنگی نگرفتم ...ولی همین ماه که رفتم دکتر نه معاینه کرد نه سونو انجام داد فقط پرسید پریودات منظمه یا نه گفتم منظم شده متفورمین که میخورم و وزن کم کردم ..اونم فقط قرص کلومیفن واسم نوشت گفت این قرص احتمال چن قلویی رو میبره بالا اگه میخوای استفاده کن اگرم نه صبر کن تا 1سال طبیعی باردار شی
راستش من یه سال و چن ماهی میشه که اقدامم ولی از این مدت فقط چن ماهشو میشد انتطار داشت واسه بارداری بقیش به خاطر شرایط کاری همسرم دور بودیم از هم و اینکه اقدام درستی نداشتیم ....چن روز در ماه همدیگرو بیشتر نمی دیدیم
من بعداز عکس رنگی هیچ سونوی انجام ندادم فقط رفتم دکتر عکسو دید گفت برو این ماه بدونه دارو اقدام کن چونکه درصد بارداری بالا میره برای ماه بعدم کلومفین داد با آمپول داد